Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit skla parabol

Od: jaraz® odpovědí: 3 změna:

Odešla mi žárovka v předním světlometu MAZDY 5 a při výměně jsem zjistl jak jsou zašlé skla parabol. Na webu jsem našel možnost - houba-autošampon a teplá voda. Abrazivní prostředky (zubní pasta,apod)byly zatracovány. Je faktem,že je to 2011 a světlomety jsou původní. Poradíte co se s tím dá dělat kromě výměny?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusím jen naznačit, třeba někdo rozvede konkrétně: Nějaký lešticí kotouč do vrtačky, nějakou chemii k tomu přímo určenou a leštit. Jestli se nepletu, tak něco prodávají i v autopotřebách (LKQ apod.), i o tom se dá uvažovat.

asd1
hodnocení

2x

Paraboly nebo skla zvenku?

Plastový "skla" = přebrousit a stříknout dvousložkovým lakem s UF filtrem. Návody na webu.. Bez UV filtru znova rychle zažloutnou.

hodnocení

jsou to skla tedy nikoliv paraboly. Budu to zkoušet podle vašich návodů. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]