Ahojte, mám dotaz ohledně klíče na Golfa 6. Mám v šuplíku starý klíč rozebraný a dlouho se nepoužíval. Minuly týden jsem ho předělal na jiný vzhled(golf 8 s planžetou z AliExpressu) předělal desku i planžetu. Dálkové odemykáni a zamykání funguje ale přístrojovka píše že klíč nebyl nalezen. Je možné že baterka je vybitá a že stíhá jen odemykat a zamykat auto? Nebo je to potřeba znovu nakódovat. Popř. jde vyměnit baterku bez toho aby se neco později párovalo nebo musím k někomu kdo to udělá.. Díky
OK, potom tedy VCDS a na kanále 17 případně možná 25 kouknout do bloku hodnot, zda se transpondér načte, ale není jen třeba uložen a proto není povolen start.
Pokud se ani nenačte, tak je buď nějakou kovovou částí nového obalu stíněn, nebo je vadná cívka immo kolem spínačky (má vyžší odpor vedení a nechytá se) a nebo je transpondér vadný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.