Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evidencni kontrola

Od: rayman odpovědí: 7 změna:
Zdravim panove, byl jsem dnes na evidencce kvuli prodeji auta ale zjistili mi jine kola nez jsou ve VTP a dali mi ze castecne vyhovuje A ted me zajima, prepisou mi auto kdyz ho pojedu s kupcem prodat?Diky za rady a postrehy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tuhle lumpárnu jsem u jednoho auta už taky zažil. Nebyl problém s přepisem a kola jsem prodal.

rayman
hodnocení

diky slysel jsem a navic i videl v portalu obcana ze to lze videt online.Tak uvidime ale diky

to já jsem zase viděl něco jiného.-..

poradte.cz/...

@milancukrar... odkaz odkazuje sem. Oprav kdyžtak. Dík

už je večer a jsem unaven...

díky za info..

Dobrou noc ;)

paveldvorak

Dobré ráno, částečně vyhovuje dle zákona neexistuje, EK buď vyhovuje nebo nevyhovuje, pokud nevyhovuje, jakoby nebyla, k přepisu je nepoužitelná, protože EK je neplatná protokol je neplatný a nepoužitelný, je to celkem 4x na různých místech napsáno v zákoně

samozřejmě zákon může porušit nejen žadatel ale také úřednice, ani obojí nelze vyloučit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]