Nejste přihlášen/a.
dobrý den potřebovala byhc radu mám auto oktavii na naftu z roku 99 nejde mi klimatizace opravář mi řekl že se nusí vyměnit čerpadlo jenže nové stojí skoro 8 tisíc prý se nedá opravit nevíte o někom v okolí pardubic kdo to opravuje případně o nějakém osvědčeném dodavali použitých dílů
děkuji
díky za info ty nové jsou zřejmě z Polska nebo číny nevím právě jak je to s kvalitou potřebovala bych nějaké reference ,ten použitý mám trochu strach dnes je hromada vrakovišt a živí se tím prodejem hodně lidí a ruzných lidí tak proto se ptám tady jestli někdo nemá někoho osvědčeného
Jano v tom odkazu nejsou žádné nové (Poland a China) ,ale repasované. Když na to dávají záruku 2 roky nevím co ještě víc požedujete.
doplněno 18.07.10 13:30:Můžete mrknout na ceny kompresorů i tady elitecat.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.