Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta - nechápu

Od: andrew02 odpovědí: 4 změna:
Zdravím, přišla mi dnes výzva od magistrátu…
Konkrétně má jít o písmeno K, odstavce 1, paragrafu 125c, zakona 361.
Z toho nechápu co jsem podle nich porušil.
Modré zóny vozidlo zaplacené má a ujistil jsem se i, že stálo ve správné zóně. Údajně jsem nerespektoval značku IP13c
Jak postupovat?
Co jsem podle nich vlastně udělal?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

12bodu.cz/...

Co jsem podle nich vlastně udělal****to Vám vysvětlí----údajně IP13c, to jste zjistil jak?

Jak postupovat? ****dostavit se na místo, kde to bude projednáno. Váš magistrát, odbor dopravy sekce řešení přestupků.

hodnocení

2x
Parkoviště s parkovacím automatem... provedl jste platbu?
andrew02
hodnocení

Jde o parkoviste, kde jsou modre zony (mam zaplacene) a jedno jedine misto teda s povinnosti parkovacich hodin kde zony nejsou

hodnocení

0x

Oni vám to vysvětlí, buďte slušný, omluvte se, řekněte třeba, že Vaší paní bylo zle ... a oni vám napaří minimum. Dělám to tak celý život ... i úředník je člověk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]