Nejste přihlášen/a.
Zdárek všem nadšencům motorek...kopuil jsem si nedavno tuto motorku na padesatkový obsah jede velice slusne, ale dojela rozebral jsem celý motor a prisel jsem an to ze se mi odlomil kousek pistniho krouzku udelala mi rýhu do pistu a do valce...bylo to tim ze na motorce na zadni prave casti u blinkru je nadobka do které se samostaně lije olej který se pres cerpadlo dostava do benzinu a mísi se...jenze problem je v tom ze jsem prisel na to ze motorek nejede...tu samou motorku ma kamarad a stalo se mu to také tak posilám své zkusenosti dal a rikam chlapy radsi davejte olej do benzinu primo má tam byt plna syntetika s pomerem 1:50 ale kdyz do benzinu dáte nejakou lepsi polosyntetiku a mazete pomerem 1:60 bo i vice nicemu to nevadi ...ale nejsem typ cloveka co vsechno zná a vsechno ví...premyslel jsem nad variantou zkusit sehnat pist do nejake motorky co ma obsah napr.: 80 nechat udelat vybrus na valci a dat tam ten pist...jako uchladit si myslim ze by nebyl problem zebra to ma jako kráva ale nevim jestli ten motor utahne napor toho silnejsiho pistu prece jenom je to 50 a nemuselo by to zvladat takove velke komprese...pokud s tim mate nekdo zkusenosti a jste ochotní poradit jestli je to mozne z tento typ motorky prevrtat na 80-tku byl bych moc rad diky
snad jsem pomohl ivam ostatnim...diky za radu cau Hakky
zdravim, tento motockyl sem mel a dal sem mennší mnozstvi oleje v benzinu a seknul se mi hnedka pist radsi oleje davejte vice ikyz to bude kouřit,dal semm udelat vybrus valce , vyrobit píst, jde o to že tydle motorky mají nicasilovy vnitřek prisllo me to i s pistem na necelych 3,500 kc, coz je dosti pac ten nicasil nastřik je drahý a na tyto motorky tady v čechách nelze sehnat jediný díl vše se musí objednávt z německa tak sem se te motorky rychle zbavil, a k tomu zyvsení vykonu , kdyz tam date vetsi prumer pístu a koupíte i vetsi prumer vložky tak je to dost cenove naročné a aby vam to zvysilo vykon tak je dobre karrburator s vetssimi tryskami, a jiny vyfuk coz se podle me do te motorky nevyplati davat cena takove motorky kdyz je pojizdná je cca 8 tis a to uz musi bejt, ja jak sem vyse psal sem se motorky zbavil, koupil si yuki 125 sport a sem s ní naprosto´ spokojen , dili za par korun, rook vyroby 2006, zdar práci
michal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.