Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dacia Logan MCV

Od: nestastnik® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

můj vůz pomalu dosluhuje, tak hledám náhradu a jelikož mám omezený rozpočet a zároveň nechci kupovat auto starší deseti let, napadlo mne zkusit Logana. Jezdím téměř ze sta procent sám, jenže dost často v autě převážím jízdní kolo (pokud možno vcelku bez částečné demontáže) a hlavně v tom přes léto spím (jezdím po akcích). Co se týká motorizace, raději bych ještě "čtyřhrnkové" provedení 1.2 16V, jen si nejsem jist tím výkonem 54kW a to nejsem žádný závodník...Jaké máte zkušenosti s tímto motorem?

Děkuji a hezký den

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, zda do Logana II MCV dostanete kolo bez částečné demontáže. Určitě ho dostanete do Dokkera nebo Logana I MCV.

Co se motoru 1.2 16V 55 resp. 54kW, jezdím ho už přes 10 let v klasickém Loganu I i II (sedan) a nestěžuji si. Není to žádný závodník, ale svou práci poctivě odvede, za levný peníz a hlavně vydrží. Na jednom jsem najel přes 400 tis. km, druhý má 250 tis. km, bez závad. Na dálnici trvalých 130-140 km/h, když je třeba, umí tachometrových 160 km/h. A to jezdily/jezdí oba celou tu dobu na LPG se spotřebou kolem 7l/100km, na dálnici kolem 8l/100km!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]