U jednoho je třeba problém i nastartovat a u jiného to není skoro poznat...
like10
Je to dvojková octavka 2.0tdi. Startuje krásné. Jen při cca 100km/h se mi zdá že hučí víc motor. To mám zařazenou 4 a mám 2500otacek. Minulý týden se mi rozblikala kontrolka žhavení zastavil jsem 5minut počkal a auto jede. Pak jsem to dal na diagnostiku a řekli mi vadný EGR. Vím že ho musím vyměnit jen se ptám jestli se mi může stát že auto během jízdy přestal jet
Vzhledem k tomu, že erg ventil neznám, jen EGR, tak se stařičkou Feldou v diezlu a VW Golfem3 také v naftě auto jede bez problému dál. Vlastně záleží na tom, co se přesně rozbije..
To že ti diag napsal chybu egru ještě neznamená že je vadnej Mnohdy stačí ho i stou chcípací klapkou vyndat vyčistit bejvá dost zakarbonovanej a jede se dál
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.