Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Školení řidičů

Od: lukas321® odpovědí: 10 změna:
Dobrý den
Chci se zeptat jak je to se záznamem školení řidičů, mají ho v El podobě na úřadu kde vystavují řidičák.
Jsem řidič z povolání a po pěti letech mi bude končit řidičák.tak jsem byl zažádat o nový i z kartou do tachografu.2 měsíce předem ale chcou po mně nějaké potvrzení
Že jsme během těch 5 let absolboval školení řidičů.
Ale nikdy jsem na školení žádné potvrzení nedostal, během těch 5 let stejný zaměstnavatel .jenom si pamatují že 2 školení proběhly v jednom školícím středisku a 3 v jiném.
Předem děkuji za radu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

nevím jestli ho mají uložený na úředě ale určtitě ho má ten kdo ho platí , u nás zaměstnavatel

Školení řidičů

hodnocení

2x
Každý rok dostaneš na papír razítko, s pěti razítky jdeš na úřad. Bez toho ti nic nedají. Sice taky nechápu, proč to vyžadují ač vše opravdu mají v systému, ale musíš do školícího střediska pro potvrzení. Příště si to hlídej a nos si papír na školení s sebou.

hodnocení

Děkuji vám i za ten obrázek pro představu velmi jste mi pomohl

hodnocení

0x

Já měl pouze "referenta",ale záznam o školení měl zaměstnavatel, který se mj zúčastňovalů školení taktéž. Na NA s profesním průkazem se účastnili 4 osoby z firmy , z toho jeden z nich si to platil sám ale zase záznamy o tom v AŠ tedy místním školitelském středisku a na firmě! POtvrzení o školení by měl poskytnout zaměstnavatel Pokud sám za sebe tak školicí středisko!

hodnocení

0x

Potvrzení vydává školitel, tedy většinou autoškola, jak zaměstnavateli, tak i elektronicky na registr řidičů, dle trvalého bydliště řidiče.

Je jedno, že jste byl na dvou místech, registr by to měl mít. Pokud ne, musíte jim předložit ten dokument, co máte u zaměstnavatele, nebo dojít do autoškoly, požádat o spolupráci, při dodání opisu školení.

Vy jste nedostával i kartičku pro sebe, kde a kdy jste byl na školení?

hodnocení

ne žadno kartičku jsem nedostal ani kolegové ve firmě

ale dekuji za info

Milane, elektronicky to mají na magistrátu vždy. A žádné "pokud ne" nefunguje. Bez toho logicky naprosto zbytečného papíru se s vámi nikdo bavit nebude. Zkušenost mnoha kolegů.

Libore, jasně, ale pak se tazatel neptal na úřadě, ale někde jinde...

Páč vždy se na školení ptali, "kde máte trvalý pobyt", tam musíme zaslat info. Nikoliv tam, kde bydlíte...

hodnocení

ok dekuji za info

hodnocení

dekuji všem za snahu a pomoc pri vysvětlení dané situace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]