Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průhledný lak na Oct1-odstranění(obnova)

Od: jaraz® odpovědí: 7 změna:

Mám OCT1 z r.2002 zelenou metalízu a začal se loupat průhledný lak. Na karoserii jsou různé mapy. Protože jsem s ní spokojený přemýšlel jsem o tom,zda by se tato vada dala nějakým způsobem odstranit nebo lak obnovit. Zřejmě jde o vypálení sluníčkem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

3x

To se loupe kryci, bezbarvy lak, ktery chrani metalizu. Jedine obrousit cele, striknout metalizou a bezbarvym lakem. Nic jineho nefunguje.

hodnocení

děkuji, to jsem tušil. Problém je v tom,že při problémech s přední nápravou mi jej v AAA ocenili na 5.000 Kč. To ten nástřik by byl asi tak 15x dražší. Takže to vydržíme ještě pár let i s mapama.*smich*

Jakože jste to chtěli udat v Áčkách, když jste zjistili problém s nápravou? A světě div se vám nabídli 5tisíc..Ikdyby jste tam přijel s garážovou uloženkou, tak byste od nich víc nedostal..Můžete to zkusit obrousit jemným papírem pod vodou a neobrousit přitom tu zelenou..Pak jen lak bude to trochu lepší než teď..Ale už ne jako nové

hodnocení

0x
Jo jo ja to ted zrovna řešim na své O1 novím celolakem

hodnocení

0x
Taky jsem myslel, že to ničí slunce..Ale mě se loni v zimě oloupala skoro celá střecha od laku najednou..Auto stálo asi měsíc a na střeše byla čepice sněhu..Po roztátí sněhu jsem čučel..Do mikroprasklin laku natekla voda a každý mráz to odlupoval dál a dál..pod sněhem to nebylo vidět..Myčka-wapka už to pak jen trhá dál a dál

hodnocení

0x

Možná bude levnější celopolepová folie. Zvláště, poku se loupe jen kapota a střecha.

hodnocení

Děkuji všem, pro mne je to poměrně složitá práce, takže to dojezdím tak jak to je. Vzhledem k tomu, že je mi víc než 70,nebude to už dlouho trvat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]