Nejste přihlášen/a.
Včera jsem zjistil, že u vozu Renault Fluenza mi asi během týdne tlupa kun nebo veverek zdevastala černé hadičky pro přívod kapaliny k ostřikovačům. Zatím jsem to opravil provizorně větším průměrem, ale chtěl bych to uvést do slušného stavu jak má být. Dosavadní rozměry: vnitřní průměr cca 4 mm, vnější cca 7 mm, torza původních hadiček zůstala, takže chci jenom opravu - nastavení chybějících kusů.
Prosím o radu s výběrem vhodné náhrady: PVC jako např. vzduchovací hadičky do akvaria, nebo jiný materiál odolný proti mrazu, např. silikon nebo guma? Spojovací prvky a rozdvojka?
Děkuji za každou pomoc
Já jsem teda z nutnosti na prase použil hadičky k akváriu i ty spojky co jsou na ty akvarijní hadičky.. Spojky slepené sekundovým lepidlem protože to z toho vypadávalo a fungovalo to dva roky než šlo auto pryč. Byl to spoj v interiéru nad spolujezdcem u střechy.. Takže jakýkoliv únik byl hned znatelný a nic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.