Taková relaxační otázka na večer. Tohle místo na pražském okruhu. Pozice na mapě mapy.cz/... Jedu směrem od D1 z Prahy, chci sjet směr Říčany. Na sjezdu z okruhu je souvislá kolona, tj celý pravý pruh stoji/pomalu popojizdi od mista,kde bych poprve mohl prejet do praveho pruhu. Kde je to ideální místo, kde bych se měl snažit zařadit? Co nejdřív? Někde v půlce? Na konci? Na 90% budu blokovat asi někoho za mnou v levém pruhu(který chce pokračovat směr Brno) a na 110% bude mít někdo v pravém pruhu pocit,že predbiham a jako správný Čech mě za žádnou cenu nepustí...
Těsně před odbočením si vyčíhnu mezeru a vrznu to tam.
kamilek
Čím blíže k odbočení,tím více (vpodstate opravnene) naštvaných řidičů,že predbiham frontu. Teď jsem tam týden jezdil a ve tě "nehybné" koloně v 90% případů žádná mezera nebyla. Musel sem si vybrat nějakého náhodného chudáka, zastavit( tím jsem zablokoval levý pruh) a začít se cpát před něj. Tak polovina pustila, polovina schválně ne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.