Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se zaradit

Od: kamilek odpovědí: 6 změna:
Taková relaxační otázka na večer.
Tohle místo na pražském okruhu. Pozice na mapě
mapy.cz/... Jedu směrem od D1 z Prahy, chci sjet směr Říčany. Na sjezdu z okruhu je souvislá kolona, tj celý pravý pruh stoji/pomalu popojizdi od mista,kde bych poprve mohl prejet do praveho pruhu.
Kde je to ideální místo, kde bych se měl snažit zařadit? Co nejdřív? Někde v půlce? Na konci? Na 90% budu blokovat asi někoho za mnou v levém pruhu(který chce pokračovat směr Brno) a na 110% bude mít někdo v pravém pruhu pocit,že predbiham a jako správný Čech mě za žádnou cenu nepustí... *smich*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Těsně před odbočením si vyčíhnu mezeru a vrznu to tam.

kamilek
hodnocení

Čím blíže k odbočení,tím více (vpodstate opravnene) naštvaných řidičů,že predbiham frontu. Teď jsem tam týden jezdil a ve tě "nehybné" koloně v 90% případů žádná mezera nebyla. Musel sem si vybrat nějakého náhodného chudáka, zastavit( tím jsem zablokoval levý pruh) a začít se cpát před něj. Tak polovina pustila, polovina schválně ne...

...naštvaných řidičů,že predbiham frontu...

nikdy se nedočkáte spokojených řidičů, vždy budou nadávat na něco...

kamilek
hodnocení

Pane Milane, radši nepište nic než takové nesmyslne odpovědi, o to fakt nikdo nestojí. Kdyby alespoň byly vtipné...

Co považujete za nesmysl?

hodnocení

1x

Kde je to ideální místo, kde bych se měl snažit zařadit?****tam, kde se rozhodnete, páč každý to vidí jinak, dle denní doby a provozu.

budu blokovat asi někoho***co nejméně blokovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]