Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění špatného laku

Od: tomassrp odpovědí: 2 změna:
Zdravím přátelé.
Dopustil jsem se před delším časem mladické nerozvážnosti. Před časem jsem si poškrábal lak a tak jsem si koupil autosprej v Obi. Nicméně po těch letech mě to tak deptá, že si chci namíchat barvu a opravit to, ale potřeboval bych ten OBI lak dostat z toho původního. Existuje nějaká jednoduchá finta? Sem tam se na vapce kousek odloupne.
Díky

Odstranění špatného laku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obrousit až na kov, stříknout plničem, ten zbrousit pod vodou, stříknout lakem a pak ideálně ještě bezbarvým.

hodnocení

0x

To půjde dolů ředidlem tyhle laky ve sprei moc nedrží. Mám dobrou zkušenost s ředidlem C6000 při odstřaňování špatného laku z blbě lakovaného nárazníku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]