Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti, nebo co si myslíte o pneuservisech,? Zatím jsem se díval asi na 3 a jeden měl přímo napsáno že pneumatiky z internetu nepřezouváme, tzn. že když mám nějaké svoje z garáže, tak mi jen nenazuje?
Jiný měl v ceníku k ceně 200,- (14&rdquo za kolu příplatek 150,-za pneumatiku zakoupenou mimo jejich provozovnu.
Takže, jaké máte zkušenosti u vás v pneuservisu, kolik stojí přezutí pneu včetně materiálu a vyvážení 14 palců u vás? 200+150=350 za kolo je ok na skoro vesnici?
A? V čem je problém? Posledních pár let mé zákazníky nezajímá za kolik ale kdy udělám práci. A stejný přístup mám třeba k pneuservisu. Přivezu tam auto, hodím po nich klíče, řeknu, co chci a kdy to chci mít hotovo. Přijdu, vezmu auto, zaplatím a jdu. Já vím, že to udělají a oni vědí, že zaplatím. Kdyby přepálili cenu, přišli by o mě, příště bych šel jinam. Pokud se Vám cena nelíbí, prostě si najděte levnější, ne?
To jsou ti kolenovrti, co pak za levnější prací v pneuservisu utratí další částku za benzín, aby jeli 50km dál. Pak se ptají, zda je to OK.
Pro tazatele:
Kupte si sadu disků a nazujte druhé pneu a pak jen si sám měňte kola doma.
Nebo při malém nájezdu dobré celoroční pneu.
...
V dnešní době nejde za kolik, ale vybrat servis dle toho, aby nepoškodili neodborným zouváním patku pneu nebo ráfky. Za levnou se s tím nebudou sr*t. Ale pokud máš plecháče, tak za ty prachy s tím pomalu budou házet na zem, protože každou pneu nosit v rukách je za šichtu makačka. To nebude dělat pomalu nikdo, pokud nepřijede člověk s diskama na Mercedes a bude trochu budit hrůzu, že si nějaké špatné zacházení nenechá líbit. Běžná praxe.
Souhlasím není to o ceně, potřeboval jsem zout pneu aby se mohli přestříkat. U nás ve městě jsou tak tři největší pneu servisy cenově víceméně stejné. Dal jsem to do toho jednoho který všichni chválí a tak krásně sedřel celou hranu že bych ho zabil. Zpátky už jsem se nevrátil ale hodil jsem to u nás na vesnici chlapovi kterej to dělá a nazuto bez škrábance. Čisté nazutí pneu 360. Nový ventilek vyvážené prostě komplet. Nevím jak moc je ta cena dobrá ale za mě spokojenost. Na auto jsem si je nandával až potom já.
Radši projedu benzín a dám vydělat poctivýmu chlapovi než vykukovi kterej má jinou cenu za práci pro gumy od něj a jinou pro vlastní.
Kvalita práce jak kdo, i drahej "značkovej" pneuservis umí pajcrem dojebat ráfek i gumu a i levnej to umí udělat dobře. A naopak. Záleží na konkrétním člověku. Podobně kvalita vyvážení jak přímo vyvážení tak kvalita závažíček - leciná sr. nedrží a upadne. Neni to jen o vybavení ale i o jeho údržbě, jestli tu práci umí a dělá to pečlivě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.