Nejste přihlášen/a.
zdravím...přišel čas že i já nebudu radit ale sám radu potřebuji-mám Seata Toledo 2 rok výroby 2000 1.9 Tdi a o co se mi jedná-tedˇ během posledních 4 týdnů přijdu k autu a nejde odemknout dálk.ovl.-takže odemknu klíčem-rozsvítí se osvětlení ve voze-zasunu klíček-kontrolky se rozsvítí a normálně nastartuji...jenže vidím vynulované hodiny a zakodované radio-takže se nějak/někde odpojil přívod/ či baterie...nabíjení je o.k-kontrola pojistek u baterie-je tam taková plastová skříňka s plechovými pojistkami-takže jsem to tam vše rozšrouboval o koukl i pod ty matice a očka jestli to tam není vypálené...kontrola kostry taky O.k-už to udělalo hned po skončené jízdě nebo během několika dnů kdy se s autem jezdilo a fungovalo normálně a nic se nesmazalo/vynulovalo aby to pak zase kikslo...za případnou radu kde bych se měl podívat či na co zaměřit moc děkuji...nerad bych se dočkal chvíle kdy to odejde někde na cestě či v lese a podobně...
děkuji za radu- to mne taky napadlo a dal jsem novou kostru-jiný typ bateriové svorky a druhou stranu s očkem/novým kouskem startovacího kabelu mám zaletovanou cínem...člověk už dělá pak možné a nemožné věci...
Hlavně né dotahovat. Lidi to dokážou dorvat, až svorka praskne. Přitom nezkusí zahýbat otočením tam a sem za kabel.
Svorku zcela uvolnit a namazanou vazelínou natlačit na pol baterky za součásného otáčení. Až sedne na doraz polu a čumí pol trochu ze svorky, tak pak opatrně dotahovat z citem.
Pokud je svorka vyskočená, tak dotažení nepomůže. Pol baterky je konický jehlan. Ne válec.
Jen doplnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.