Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interier u Fiat Croma.

Od: westiik* odpovědí: 4 změna:

Dobry den. chtel bych se zeptat, jak se zbavim lepiveho plastu v interieru u fiat croma. bylo mi vysrvetleno, ze je to nejspis zpusobeno predchazejicim majitelem, ktery pristrojovku necim osetril a ten pripravek naleptal obsazeny kaucuk. mate s timto zkusenost? jak se toho zbavim? Redidla, benziny i jina rozpoustedla a nic nemelo efekt.diky za kazdou rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Westiku mužu ti klidně říct ,že každá snaha bude marná.Mněl jsem 3 Cromy a jedna to taky měla naleptané a nic na to neplatilo. Nakonec jsem to vymontoval a přestříknul. Dnes by se nechal sehnat pěkný iterier za pár korun.

Jinak osobně na Cromu vzpomínám jen v dobrém. Ohromný prostor a motor 2.5TD 85kW neuvěřitelný zátah. Někdy mě mrzí ,že jsem ji dal pryč.*jasne*

hanher*
hodnocení

0x

A technický líh by také nepomohl?

Hlavně bych nepoužíval nic agresivního, jako Vámi zmiňovaný benzín.

hakky*
hodnocení

0x

Jako presne tak mam s tim taky zkusenosti to samé auto měla sestrenka a cely interieer jsem mel rozebraný delal jsem ji an tom nejakou mensi udrzbu predelaval elektriku atd to je jedina nevyhoda auta a nema vyznam to nicim davat dolu z palubovky...nekteré cromy tohle maji v zakladu...a muzes to zkouset cim chces taky jsem to zkousel ale nemelo to cenu je to lepeny nejakou smesi kyseliny a lepidla takze jedineco muzes udelat :D si rozbit palubovku ale to bych nedoporucoval :)

majki*
hodnocení

0x

Zdravím rozhodně už nepoužívat přípravky na bázi alkoholu,zkusil bych jemnou brusnou pastu,já a známý to používáme na celé auto,dokonce to odstranuje zbytky lepidel od samolepek na karoserii.Ale na plasty jen velmi opatrně,jinak na karoserii 100 procent účinost.

Pasta se jmenuje Pasta Abrasiva,vyrábí spol.MAFRA v plechovce 400ml.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]