Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napadane listi v motorove casti

Od: daniel22 odpovědí: 12 změna:
Ahoj, je nejaky problem kdyz napada par listu za kapotu do oblasti pod motorem? Zda to pri jizde vypadá z prostoru nebo to muze padnout vetrem do motorove casti a porusit napriklad motor? Par listi mi tam padlo a nemel jsem moznost je vytahat. Asi jsem jen parandoini xd

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x
Jste paranoidní
asd1
Není,někde to vadit může. Ale rubrika motorky a popis kapoty jak auto. Trošku chaos.
@asd1 to je tady snad v polovině případů vybráno blbě. Ono je to taky docela přehlédnutelné při výběru rubriky.

hodnocení

2x

Rády do toho prostoru lezou kuny a žerou *mnam*(kabely a tepelně hlukově izolační hmoty).

paveldvorak
hodnocení

1x

tak slušná hromádka suchého listí může vzplanout

zvláště omatlaná od oleje, když starší motor teče.

k2

Vzplalo Vam nekdy listi pod kapotou (v motorovem prostoru)? Znate nekoho, komu vzplalo listi pod kapotou (v motorovem prostoru)? Znate nekoho, kdo zna nekoho, komu vzplalo listi pod kapotou (v motorovem prostoru)?

@k2... já dával mikimu bod, že je tazatel paranoidní. Listí pod motorem spíše hnije na tom deklu od vlhka.

Slušná hromádka proč by ne, jestli tam jsou v motoru dvě lopaty listí...

k2

@gumidek: Otazka je, kde se muze v motorovem prostoru nachazet slusna hromadka SUCHEHO listi, ktera se po rozjeti "neodfoukne". Tam i smerovala moje otazka. Ja osobne povazuji moznost vzplanuti listi v motorovem prostoru za paranoidni teorii, nez za realny "problem".

Nicmene nekdo onu "teorii" nadhodil (byt onen clovek je zde znam svymi "vykriky do tmy") a nekdo ji dal bod, tak treba ziji v nevedomosti ja.

Listí spíše v prostoru pod čelním sklem zhnije a napadá jako kompost do prostoru kabeláží elektriky a motorku stěračů. některá auta tam mají i ECU motoru nebo baterku.

Potom jsou kabeláže v permanentním mokru hniloby listí.

Ale vzplanout? To může jen hromada. Jak by se do motoru dostala v takovém množství je záhadou. Možná některé vozy mají k tomu větší tendence.

Taky netuším, kdo mi dal 2 body za kuny a přitom neodpovídají tazateli na listí a poškození motoru vlivem listí.

Neřeším.

asd1
Ano v kompostu hnije kabelaz, často to ucpe odtoky pod torpedem a voda pak teče do ventilace. Aby to zahorelo to by tam listi musela natahat kuna a dělat si z toho hnizdo někde na krytu vyfukovych svodu. Samo se tam nedostane.

hodnocení

0x
Nejlepší bude to vyluxovat..Anebo nechat celé auto ekologicky zlikvidovat;)..anebo sundat dekl a ono to vypadne..anebo to prodat;) Anebo jet do autorizáku,ať to vyluxujou podle pokynů výrobce;) Možností je hafo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]