Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vyndali jsme kardan u Škody Octavia II Combi 4x4, jelikož mi odešla Haldex spojka. Čímž jsme jen odpojili 4x4. Rád bych se zeptal, zda někdo ví, zda to projde na STK nebo ne, když je v TP auto vedené jako 4x4?
Díky za reakce!
Podle mě je to vážná závada, protože ESP je myslím nakodováno jinak na předokolku a jinak na 4motion.
Krom kardanu by se dle mě měly přizpůsobit jednotky, pokud tak je a nekecám, což z hlavy fakt netuším.
Jinak se může chovat i ASR, protože místo omezení výkonu motoru, aby kola nehrábla, tak připne zadek a pomůže zadek.
Takže se to může chovat trochu jinak než obyč Octavia s předokolem než ta Vaše 4x4 bez kardanu a haldexu.
instrukce MDCR pro STK stanovuje přesně, co se povinně fotí...pokud technik vyfotí něco navíc platí že co není zakázáno...někteří to dělají i pro vlastní ochranu, vím o technikovi kteří si dokumentuje vážné závady aut které vyhodil
To jako vazne? To si snad delas jenom srandu. To neprojde ani za zlate prase. Uz jsem toho videl dost, taky slysel, ale toto jeste ne. Haldex oprav, dej to do cajku a v klidu udelej STK
Jasne, kdyz se chce vsechno jde. Ale zrovna tu? Ma 4 kolku, proc to nemit cele funkcni? Nekdy se nedivim, ze jsou nekteri technici tak protivni a drbou lidi za kdejakou blbost. Bodejt by ne, kdyz vychytam technika, ktery pred chvili poslouchal borce s vyndanym kardanem ze proc mu to jako neprojde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.