Ahoj..Dnes mě čeká sundat známému vanu na Fabii 1,2tsi,protože mu to přestavá mazat..Tyhle motory mi nic neříkají,tak se chci zeptat, jestli to bude hračka,nebo jestli tam může být zádrhel? Díky moc za radu Kód motoru nevím, zjistím doplněno 06.10.23 12:43: Kód motoru je CBZA, 63kw..rok 2011 doplněno 07.10.23 00:38: Najeto 160 tisíc. V rodině to je od nového, takže km musí být reálné.
Dík..Asi to bude ten koš..S olejem si totiž moc hlavu nelámali a když ho náhodou někdo vyměnil, tak kdoví jakou kejdu tam dali..Občas prý začne svítit kontrolka oleje-mazání a motor chrčí, pak zas ok..olej tam je
asd1
ještě jednou 1. FILTR
rachtaj hydroštely a řetez kvůli nízkýmu tlaku oleje...
Začnu filtrem..Myslíš to těsnění na patroně? Ta gumička uprostřed?
asd1
Jo to menší vnitřní. Je na novým filtru, ale když starej filtr sundáš tak těsnění zůstane v motoru. S novým filtrem tam pak jsou dvě... To je nejpravděpodobnější možnost proč to blbě maže..
gg*
Motor chrčí... nechrčí náhodou rozvody? Jsou řetězové a je tam hydraulický napínák. Tak bacha, aby to neskočilo a nepotkalo se to.
Já s tím nejel..jen mi to popisovali..kontrolka a současně rachot a pak zas ticho a zhasne..Dnes se to zjistí..Když s tím jezdí někdo, kdo tomu nerozumí,tak si ani neuvědomuje, že to má nějakej napínák
Asi bych se jako laik zaměřil nejprve zda a jak olejové čerpadlo "tlačí" a pak vypustil starý olej a nalil nějaký proplachovací nechal chvíli vrčet, vypustit a ... a pak nalil nový včetně nového ftru a opět změřil tlak oleje. Po výměně snížit proběh na cca5000km a opět nový.
Jen malý poznatek-zeťák si dovezl auto po mámě, poslední rok snad vůbec neježděno, skrze vážnou nemoc (KIa Ceed 14,i16V 80kW) (pokud sedí štítek pak výměně v roce 2020ale najeto jen asi 5-7000km) ale olej je víc černějčí než v mém benálu při výměně po 10 000km!
asd1
Pokud rachotí rozvodovej řetez (hydraulický napínák - malý tlak = řetěz není napnutý) a cvakaj hydroštely (dtto nízký tlak oleje v hydroštelu), tak je nízký tlak oleje jasný a měřit nic nemusí. Pokud měřit tlak oleje tak pro kontrolu po opravě. Proplachy a zkrácení intervalu - tim neublíží, ale jsou to spíš perly sviním. Pokud proplach tak spíš normálním správným olejem, nalít tak litr aby sací koš byl od hladinou a protočit, ale taky spíš zbytečnost než aby to mělo význam... Olej bych měnil jen pokud už má odježdíno, tj. 10-15kkm/ 1 rok.
Jako první zkontrolovat to zapomenutý těsnění z minulýho filtru...
Tak jsme se dostali akorát k tomu filtru a tam je vše ok..čisto, nový filtr a gumička ze starého tam není! Auto je syna mého kamaráda a problém trvá delší dobu! Ten kluk se vyděsil při rozsvícení kontrolky a dolil tam před časem hafo oleje a přelil to o TŘI LITRY nad max! S tím normálně jezdil a točil to,jak bylo třeba..můj kamarád-jeho otec to dávno vypustil a je tam teď správné množství..Problém "chrčení" a rozsvícení kontrolky se stále děje prý jen po ohřátí a v konkrétních kopcích a úsecích..takhle to prý vypozorovali..vanu dnes sundavat nechtěli. Má smysl jim radit? ? O to víc mě to zajímá. Oleje správmého dost..filtr ok a nemaže+kontrolka oleje svítí a "chrčí" to jen po ohřátí ve vysokých otáčkách.Už takhle jezdí delší dobu..Není to moje, tak jim můžu jen držet palce,ale vrtá mi to hlavou
asd1
Další možnost je pricpany sítko sacího koše, pak vyjety hlavní loziska na klice a s ridsim olejem to už neudrží tlak. Kdyz to prelil a neřeší dlouhodobě tak se v tom nehrab,jakýkoliv problém by hodili na tebe. Rekni že na to nemáš vybavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.