Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kleber krisalp 3 vs hankook rs3

Od: kriska odpovědí: 5 změna:
Ahoj, prosim prosím jake pneu lepší? Do města Brno+ okolí 20 km. Často bez sněhu, hory nejezdím. Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jednoznačně Kleber, ale v Brně budou nanic :)

kriska
hodnocení

Tak co koupit

hodnocení

0x
Taky mam ty klebry a sem spokojen
Klidně vem i debicu leta sme na ne s rodinymi vozy jezdili a pohoda

honzinek
hodnocení

0x

Kleber neznám, ale hankook klidně udělám negativní reklamu. Kupoval jsem vloni RS2 a hučí jak sviň. Celou zimu jsem zkoumal, zda nemám někde nedovřené dveře, nebo zda mi opravdu chrastí v motoru, nebo je to gumama. Po přezutí na letní bylo jasno.

asd1
hodnocení

0x

Spíš Kleber.

Kecy že Brno - tam nejsou námrazy? Ne každej je důchodec aby si mohl vybrat že v šest ráno nepojede a počká do devíti až to roztaje... Další věc je ta, že kdo po sněhu/ ledu jede jednou za zimu, tak na tom neni vyježděnej a jak to potká tak je v p., a právě na to jsou kvalitní gumy znát hodně. Kdo umí tak je schopný bezpečně jet i na letních, s tim že pokud pojede 50kmh z mírnýho kopce s odstupem 50m za někym na zimákách a dojde na brždění, tak to prostě nedobrzdí a může si akorát vybrat kam to opře *smich*

Spousta gum má hlavní problém na mokru a z vyšší rychlosti je rozdíl v brzdný dráze i desítky metrů (stačí mírná zatáčka a rozdíl je o řád větší než na rovině, tam to ze 100 kmh udělá klidně 50m, podobně zatáčka na dobrých projedeš 80 kmh v pohodě, brusle se na stejným místě sunou bokem už při 60...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]