Nejste přihlášen/a.
Nedaly novej nebo nedotáhli nmomentovým klíčem na správný moment. Pokud se ještě motor nepoškodil (nepotkal ventil z pístem ve špatném načasování vlivem rozhození rozvodů), tak oprava bude levnější nežli výměna motoru a možná trošku dražší o novej kryt nežli běžná cena za výměnu rozvodů
Že by ve fabrice nedali novej?
MPI TSI a je otázka co se povolilo nebo i rozmydlilo.. Ne cenu se ptej v servisu a je dobrý nedat to zlatokopům nebo dokonce lemplům (nejhorší verze je lempl zlatokop )
Děkuji všem za snahu. u mně se jedná ravděpodobně o motor MSI, podle vzhledu mtoru. Na co tam podložka je, jestli pojistná, nebo krycí, nevím, jsem amatér.. Už mám opravené, dali mi v servisu novou, šroubek na barvu. Snad to bude v pořádklu. Cena nebyla zas tak strašná. Mě se jednalo pouze o to, proč se šroubek povolil, když mám najeto pouze 40 000 km. Díky všem. M..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.