Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvody fabia 5J obsah 999

Od: misak* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Uvolnila se mi podložka v rozvodech na jednom z kol a mlátila mi do horniho bočního krytu. Bude oprava drahá? Jak je možné že se uvolnil šroubek zajišťující tuto podložku? Čím to je že se to stalo? Mám najeto jenom 40 000km na Fabii 5 let staré, bohužel užpo garanci? Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedaly novej nebo nedotáhli nmomentovým klíčem na správný moment. Pokud se ještě motor nepoškodil (nepotkal ventil z pístem ve špatném načasování vlivem rozhození rozvodů), tak oprava bude levnější nežli výměna motoru a možná trošku dražší o novej kryt nežli běžná cena za výměnu rozvodů

asd1

Že by ve fabrice nedali novej? ;)

MPI TSI a je otázka co se povolilo nebo i rozmydlilo.. Ne cenu se ptej v servisu a je dobrý nedat to zlatokopům nebo dokonce lemplům (nejhorší verze je lempl zlatokop *ua* )

Nafasovat a pak to tam nedat. Honíme normohodiny, tak to pak honem rychle voprčit.

Ale kdo ví. Stát se může cokoliv. I dobře udělanej motor se dá zničit nevhodnou jízdou.

misak*
hodnocení

0x

Děkuji všem za snahu. u mně se jedná ravděpodobně o motor MSI, podle vzhledu mtoru. Na co tam podložka je, jestli pojistná, nebo krycí, nevím, jsem amatér.. Už mám opravené, dali mi v servisu novou, šroubek na barvu. Snad to bude v pořádklu. Cena nebyla zas tak strašná. Mě se jednalo pouze o to, proč se šroubek povolil, když mám najeto pouze 40 000 km. Díky všem. M..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]