Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2din autorádio Android

Od: petrnovak1010 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám čínské 2din autoradio se systémem android a nevím jak při jízdě za tmy vypnout podsvícení displeje autorádia? Při jízdě večer rádio oslňuje.
Nenastavoval jste to někdo? V nastavení je rádio v angličtině tak nevím kde by se to dalo vypnout.
Děkuji za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Menu - Settings - Display - Brightness

Tak nějak obecně napsáno

Jo sorry, já myslel že vám stačí stáhnout jas na minimum. Vypnutí displeje to v zapnutém stavu vůbec nemusí umět, pokud to nejde klasickou cestou krátkého stisku zapínacího tlačítka, jako na telefonu/tabletu.

doplněno 04.10.23 19:37:

Jinak pohledejte v nastavení (settings) - display, jestli tam není něco jako možnost blank, black screen.

lmgify
hodnocení

0x

Když ani nepošleš model nebo ofocené menu s nastaveními, tak to je pak těžké radit ...

kolemjdouci
hodnocení

0x

Já mám na displeji "modrou tečku", klik 1/2 jas, klik vypnutý displej a klik kamkoliv plný jas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]