Jak to souvisí s Felicií? Tedy krom toho. že starší auta mívají trochu větší průměr 12 V zásuvky a adaptéry z nich někdy rády vyskakují (řeším to válcovou vložkou vystřiženou s plechu.) Záleží, jaké máte autorádio. Pokud má externí zvukový vstup, raději bych volil drátový BT adaptér. Takto přes rádio to má omezenou kvalitu, navíc většinou vysílač umí jen mono. Navíc tedy Felda asi nemá odpojovanou zásuvku, takže pokud to v ní necháte zapíchnuté. bude vám to trochu vybíjet baterku,tipuji tak 30 mA. doplněno 04.10.23 09:40: Pokud máte rádio s USB vstupem, je výhodnější použt drátový BT napájený po USB. Já to udělal tak, že aby mi to nikde netrčelo, že jsem zevnitř připájel dva dráty na USB, vyvedl si druhou USB zásuvku zezadu rádia a do ní strčil BT adaptérl. Bohužel, cenová politika je taková, že značkovější rádia bez BT stojí kolem litru. zatímco ta samá s BT o dva litry víc. Takže proč to nevyřešit adaptérem za 200.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.