Zdravim, auto se mi vycerpalo z energie, odesel alternator a baterka. Vymenilo se za 25k! Auto jezdilo do te doby normalne, zadny problem. Vecer jsem auto vyzvedl bylo mi receno, ze opraveno a na diagnostice vse ok. Jedu domu a po ceste cejtim ze to blbe tahne a radi. U nejvyssiho stupne max 120km/h a nad 2500 otacek nejde. Pred domem kontrolka motoru se rozsvitila. Co s tim je? Mam vztek. Zitra tam jedu. Nemuze to byt v nouzaku jeste po vypadle vse elektronice? Nejde ani Eco mode (start stop) zapnout, nesviti.
To může být klidně poměrně běžné auto z vyššího středního segmentu. Větší AGM baterie bude stát okolo 5tis, servis vám ji prodá ještě dráž, alternátor pro řízené inteligentní nabíjení taky třebas 10tis a 4x hodinovka za 2500Kč a jste tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.