Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Homokinetické klouby ŠKODA FABIA

Od: homo odpovědí: 7 změna:
Hodil jsem kola se zvýšeným ET (to má vliv nebo náhoda?), a hned se ozvali homo klouby, už to křupe i při jízdě rovně na volnoběh …
Tak chci objednat pro případ že se mi rozstřelí něco: autokseft.cz/...
Kterou značku byste brali? Samozřejmě co nejpřijatelnější cenou

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak homokloubu je úplně jedno jak máte kolo hluboko , tak jestli odešel tak náhoda.Já bych to spíš tipl na ložiska,

Jo, nevhodné ET rozbije ložiska.

homo
hodnocení

A po 20 kilakách se mi rozsvítilo posilovač řízení, po restartu už OK, to mohlo být taky náhoda, Přeci jen už je to starý
No ale mlátí to podle změny otáček, při deceleraci a akceleraci, tedy v záběru, to nemlátí, ale když to nechám bez zátěže plachtit, nebo na volnoběh, tak to mlátí, myslím že to bude spíš ten kloub…?
Můžete se podívat na ty odkazy co jsem dal do prvního příspěvku?
Jake z těch kloubu mám brát?
04.10.23 05:55

Spidam

homo
hodnocení

Spidan stojí 5x víc jak Magnetti Mareli - to neeee
A je to vůbec kloub na straně kola? Aby to nebylo U převodovky, koukals na ten odkaz?

Ptal jsi se co bych si koupil. Tak si kup co chceš.

rt
Ty by sis koupil na 20 let stary auto nejdrazsi dil za 5 nasobek ceny levnejsich? Really?
Kolik stoji ve Skodovce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]