Nejste přihlášen/a.
To pomůže proti píchnutí?
Co si koupit kvalitní gumy a nejezdit přes hřebíky?
Já ještě nepíchl nikdy a jezdím každý den. Nejen město.
...
Jen poradím, zkontroluj si chodník a vjezd do garáže (ostré přejezdy prahu nebo od dveří), popř, zda to nedělají pravidelně sousedi, že se jim nelíbíš a pak kde parkuješ nejčastěji (zaměstnání).
Aby jsi spíše místo sensorů tlaku spíše nekupoval fotopast
Třeba Cčkový gumy na Pickupy a mnivany se zesílenou bočnicí, když musíš jezdit po poli na cestě s ostrým štěrkem.
Stále nechápu, že indikátor ti ukáže defekt a čemu to pomůže? Pneu bude tak jako tak KO.
Možná zachráníš ráfek pokud defekt nepoznáš.
...
Asi to moc lidí neřeší, když ti sem píšu jen já...
gumid je rozdíl píchnout a zastavit X píchnout a jet až do rozm.dání gumy
Snímač neni problém, ale je potřeba taky přijímač který to vyhodnotí... Takže něco ubastlit. Možná půjde najít sada na snímání tlaku, TPMS ventilek a přijímač se zobrazením na palubce, ideálně na 4 kola..
Nebo přeprogramovat ŘJ a brát to z čidel ABS (což je záležitost pro vývojáře..)
U svých aut používám vi.aliexpress.com/...
Je to hlavně kvůli řidičkám, které nereagují ani na prázdné kolo. Mám typ s vnějším senzorem, zhruba po roce je potřeba v něm vyměnit baterii. Některé kousky mají závit měděný (ty jsou bez problému) a jiné jsou hliníkové a u nich po zimě hliník koroduje a jde to hůře povolit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.