Zdravim, vcera mi vybehla kontrolka baterie, servis mi rekl, ze je to alternator a baterii nedobiji. Dojel jsem dnes do servisu a asi kilometr pred uz prestavaly fungovat funkce, vyplo se ABS, ESC vsechny ukazatele, posilovac rizeni, brzdy, rychlomer, otacky. Je to automat, auto uz pri prerazovani cukalo a proste dojizdelo z poslednich sil. Dojel jsem a pri parkovani motor strasne rval a jakoby chrastil. Vydesilo me to. Do te doby motoru nic nebylo. Je to tim, ze odesly vsechny systemy a proto v nouzi motor uz vydaval jine zvuky nez normalne? Servis mi rekl ze mi to opravi a da mi vedet cca za 2 dny, vic nevim.
Pri nedostatku elektriky to jako posledni "vzdavaji" vstriky/zapalovani. Dokazu si predstavit, ze uz to neslo na vsechny valce (chrasteni) a RJ se to snazila nejak dorovnat->vyletly otacky (rev motoru), ale tezko rici.
Takze by to bylo tim nedostatkem elektriky. Coz pri oprave alternatoru a nasledne vymeny nove baterky by se elektronika mela srovnat a zase by mel mit normalni zvuk? To se neoddela tim ne? Jeste ten km predtim mel motor uplne normalni zvuk.
k2
To tezko rici, co cim bylo, ale rozhodne to neni nerealne. Alternator predpokladam daji novy, baterku netreba menit staci nabit a melo by to byt OK.
Jestli to bylo slabou baterkou se dá zjistit rychle. Stačí do auta dát nabitou baterku pokud bude vše normální tak je rozbitý jenom alternátor, když to bude pořád řvát tak je to horší.
No to je pěkná odvaha. Když svítí jakákoliv závada (tady dobíjení baterie), tak si nejprve zjistím, jestli a jak se s tím dá (nouzově) dojet třeba do servisu. U baterie tuto nejprve nabiju na nabíječce a když jedu, tak klidně udělám přestupek a jedu (ve dne) bez potkávacích světel, které mají největší spotřebu.
Baterku dobrý the okamžitě, co nejdříve, jinak začne sulfatace a nezvratně se zničí… Neuvádíš typ vozidla, na alternátor se podívej na Bazoš já ho tam koupil za 8 stovek (120A s volnoběžkou), opraváři a repasáci chtěli 3000. Nicméně závada může být jen třeba pojistka v motoru, případně uhlíky… pokud to teda není nějaký nový chytrý altík
Ted je otazka,co si repasaci predstavujou za ty 3 tisice. Opravdu se budou otravivat s vymenou lozisek,kdyz zkouskou na vysoky otacky nebudou hucet? Maximalne tak ten regulator a uhlajze Co sam neopravis,to nemas
@boban... nejhorší je, že z praxe vím, že ti, kteří dělají repas altíků ani neokartáčují mosaznými kartáči víka a jen to zprasí stříbrným sprejem a doprasí tím sprejem i červené vinutín statoru. Takové humusy.
asd1
A mimo jiné za 3k je na spoustu aut značková funglovka, takže repas u profíků nemá ekonomicky smysl ani kdyby to udělali opravdu poctivě komplet, pečlivě a z nejlepších dílů...
800 za loterii vyndanou z vraku, to taky neni zrovna supr výhodná koupě, navíc + poštovný a už je to za litr, starej krám bez záruky...
Sehnat slušnej 110A, aby to byl původní Bosch na Fabii bez volnoběžky je kumšt. Pak se svépomocná repas vyplatí. Aneb tvoje slova. Co si neuděláš sám, to nemáš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.