Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má peugeot 206 vždy přípravu autorádio?

Od: mara8 odpovědí: 5 změna:
Má peugeot 206 (r. v. 2003) přípravu pro rádio, i když má nyní místo autorádia jen kastlík, viz foto? Děkuji.
Má peugeot 206 vždy přípravu autorádio?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Toto by asi byl první případ, že nemá autorádio! Zatím všechny měly AR z výroby. jiak příparavu pokud tedy opravdu nemělo rádio, pak příúpravu mít jistě bude-toto měla už i Čtyřistapětka z roku 1988,nebo BéXo z roku 1987 !

Jinak u CéCéčka vzhledem k okolnostem bych řekl, že AR mělo ale A) odporoučelo se nekdo vyměnil jen za kastlík nebo B(před prodejem si vomontoval aby použil do jiného.On totiž je problém s neoriginálními AR že pak nefunguje plně displej!

hodnocení

1x

Tak ten kastlík vymontuj a koukni se baterkou, zda je tam kabl s konektorem.

ještě bych koukl na repráky-jestli taky navzaly roha *frajer*-taky jsem jednou montoval přinesené rádio do auta které bylo koupeno bez rádia ---orig. svorkovnice i s kablíky tam byla a nenapadlo mne že ten co jim to prodal si vzal i reproduktory...ještě že ty kablíky zaizoloval každý samostatně-jinak by taky mohlo být po rádiu a teď se z někým dohadujte a od té doby jsem se vždy díval před připojením radia do auta zda tam repráky jsou ...

U Fabie Junior bylo normální, že z ISO konektorů černý napájecí zaveden byl, ale hnědý reprákový včetně drátů a repráků nebyl montován.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]