Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honda nefunkční elektrocentrála co s ní?

Od: pet* odpovědí: 7 změna:
Zdravím jen mě tak napadlo k čemu by se dala využít elektrocentrála ktera už nevyrábí proud oprava se nevyplatí ale motor se točí tudíž mě napadlo třeba nakej lodní motor nebo jestli má někdo nakej nápad budu rád za každý dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Měl jsem něco podobného nový díl byl dražší, jak pořizovací cena centrály. Dlouho jsem přemášlel, jak vyúžít, zkadi napasovat hydraulické čerpadlo, jiné dynamo, až jsem dal inzerát a prodal...

Ono taky záleží co a proč je nefunkční;) Kdo na to přišel a kdo řekl..co je vlastně špatně-špatné na té centrále ..

Byla tam vadná deska, která měla zalité součástky v pryskyřici, kterou jsme nedokázali rozpustit, abychom se dostali k jednotlivým součástkám. Byl vidět i "vybouchlý"velký kondík.

Vyšroubovanou desku viděli i v autorizovaném servisu v Jičíně, pak několik domácích šikulů, kteří umí opravit i neopravitelné.

Hledal jsem fotky, ale již smazáno.

Aha..Právě na ty šikuly jsem si vzpomněl. Máme v práci důchodce, který umí taky opravit kde co,ale jsou případy jako ten který popisujete, kdy to nemá smysl

Ten "můj, nebo náš" šikula, ten je tahanej od kámošů na špeky...

Když nejede Fotolab a věc z Japonska přijede až za půl roku, nebo když servisáci vyměňují desky a díly...ve stroji za 3 mega a on zjistí, že je to součástka za pár korun a ono to nejelo...

To jsou machři...

xp
hodnocení

1x
Místo Dynama, generátoru, tam můžeš šoupnout Kalovi čerpadlo jiný jednoduchý využití to asi nemá anebo mě nenapadá

olinl
hodnocení

1x

Nepíšeš co s tím je. Někdy stačí dát inzerát koupím dynamo na.. někdo má rozbitý motor, ale dynamo funguje. Další varianta je to nabídnout na prodej v inzerci(Annonce, Bazoš zdarma)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]