Nejste přihlášen/a.
Na 1.6 Focuse MK1 se tuším normálně dal sehnat dvojí filtr. Malej a velkej.
Vždy jsem kupoval ten větší. Místa kolem něj bylo dost, aby do ničeho nenarážel.
Větší = větší filtrační plocha.
Rozdíly jsou možná u přepouštěcích ventilů na jakej tlak.
Jinak asi žádnej rozdíl.
W712 na Fábku
W712 menší na Feldu
Stejný tlaky 1bar
...
Tvoje Fiat tlak 1,2...tam je asi jediněj rozdíl když pominu délku
...
Takže suma sumárum, koukni se na pemu a porovnej tlaky a W7**/**
Podle mě větší plocha je spíše benefit nežli že by to motoru vadilo. Za předpokladu, že mechanicky nezavazí. Třeba kompresoru klimy, zda proto nedělají dva druhy, aby auta bez klimy neměla zbytečně taky ten menší, atd...
Co mě zaráží, že jeden máš v odkazech W714 a druhej W712... to už asi nepásne ani tak...
Tím že motor přežije vysoký nájezd bez výměny oleje není to známkou kvality.Do jeho zničení by se muselo najet snad nekonečno.Olej se mění kvůli opotřebení.Aby třeba nežral olej.A další.
23 kkm olej je prasárna, i když italský motory jsou obecně dost blbovzdorný a jedou skoro i na mazut Obzvlášť FIRE, ten je skoro nezničitelnej, když vidíš čtvrt století starou dotřískanou Pandu na italský vinici a ono to pořád jede, to je neskutečný.
Selenia je úplně obyčejný průměrný olej se značkovou cenou, dovolim si ho kvalitou srovnat s olejem z kaufu lidlu tesca atd. Jde jen o pocit že autu dáš něco extra, technicky to význam nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.