Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto špatně startuje

Od: jeseter* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám Renaulta Megana Scenica a občas špatně startuje. Můžete mi někdo prosím poradit čím by to mohlo být? Kdyby to bylo pořád, tak pochopím, že je třeba špatná baterie, ale je to namátkové. Někdy ráno přijdu k autu a v pohodě nastartuju, jindy až na 3 pokus. Přes den to samé, občas nastartuji na 1. pokus, jindy až na 3. Obávám se, že jednou přijdu k autu a nenastartuju vůbec.

Moc děkuji za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Příčin může být hodně, takhle to není možno posoudit.

Palivový filtr, svíčky, startér...

cyril*
hodnocení

1x

Podle mne by byla horší obava z toho, že jednou přijdete k autu a ono tam vůbec nebude.

ar*
hodnocení

0x

Jesetere , "špatně startuje" to je dost široký pojem. Jak se to projevuje? Startér nechce točit. Nebo jen cvaká? Nebo startér točí a motor nechce naskočit? Bude potřeba upřesnit co to vlasně dělá a nedělá.

1jara*

Hele zajeďte do servisu, takhle hádat to může být i více závad.

jeseter*

Startér normálně točí, ale nechce naskočit.

8976*
hodnocení

0x

to je jako mám asi zlomenou nohu trčí mi z ní kost prosím poradte mi , bohužel asi budete muset navštívit někoho kdo autí fyzicky zkontroluje, zdiagnostikuje a odstraní závadu - univerzální odpověď není, nebo je - máte tam benzín?

hodnocení

0x

Neuvádíte žádné bližší informace jak se závada projevuje a pod . jak připomínají zájemci poradit. Abychom mohli věc posoudit a odhalit příčinu nedostatku , musíme znát jak všechny části motoru mají správně pracovat , jakou mají funkci , jak a kdy se může projevit jejich nedostatečná funkčnost , nebo nefunkčnost. Je to obdobné , pokud chceme posoudit proč nás bolí hlava. Může to být třeba po úderu , starostmi , růstem vlasů , po flámu a mnoho , mnoho dalších příčin. Bez seznámení se s tím jak se konkrétně co nejpřesněji a nejdetailněji , kdy a za jakých okolností bolest projevuje , nemáme prakticky šanci odhalit příčinu ani šanci na nápravu. miro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]