Dobrý den, před rokem jsem dotáhl auto z polska. Opravil jsem ho a když jsem ho chtěl přihlásit zjistil jsem že mi chybí zulassungsbescheinigung teil 1. Ve vtp je jeden Němec a mám to od Poláka. Myslíte že když ten Němec to má odhlášené, ale je ve vtp který je platný (nemá přestřižený rožek). Tak mu vystaví duplikát zulassungsbescheinigung teil 1? Nebo můžete mi prosím někdo poradit jak postupovat? Předem diky za rady
Já bych šel na úřad s tím co mám a až podle jejich reakce bych to řešil dál. Samozřejmě tam nemá cenu chodit bez platné technické/evidenčky a pojištění nebo to budou brát jako provokaci a vyhodí vás rovnou...
adam549
Na úřadě mi bylo řečené že potřebuji zulassungsbescheinigung teil 1
mathew
V tom případě si uděláte výlet do Německa. Cestou doporučuji modlitbu, aby nenastaly další komlikace. Jako třeba, že bude nutné najít původního majitele a donutit ho spolupracovat...
adam549
S tím majitelem co je ve VTP se dá mluvit. Akorát mi řekl že už to má 2 roky odhlášene tak jestli to nebude problém?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.