Nejste přihlášen/a.
Konktétní typ vozu neporadím, ale vzhledem k tomu, že máš zájem o auto již jeté, rozhodně nedoporučuji automat. Za prvé, nebudeš vědět, jak se o převodovku staral předchozí majitel a při její případné poruše zaplatíš deset tisíc jen za to, že se na ni teprve podívají, stanoví závadu a cenu opravy. Kolega nechal u oktávky 65 litrů, no. Jen pro to, že jeho žena byla buď líná nebo neschopná naučit se řadit.
ernie tomu nerozumím
Kolega nechal u oktávky 65 litrů, no. Jen pro to, že jeho žena byla buď líná nebo neschopná naučit se řadit.
Já už mám čtvrté auto a vždy manuál - sice první dvě byly z rodiny ale automat nechci z důvodu vysokých cen oprav.
A jak se u automatu řadí - posunu řadící páku do dané polohy a pak používám brzdu a nebo plyn - slyšel jsem že někteří nechtějí manuál protože s ním neumí a nebo se jim nechce řadit.
Asi ta žena při posunu řadící páky nestála na brzdě jinak nevím jak by se dal automat zničit.
@slavo. Já to asi špatně napsal. Ta oprava nebyla kvůli tomu, že převodovku zničila kolegova žena. Jen si to auto s převodovkou pořídili právě kvůli tomu, že žena nechtěla manuál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.