Nejste přihlášen/a.
Čau, chtěl bych se zeptat, mám volkswagen bora 1.6 74kw 1999. Při studeném startu mi auto nechce naskočit po třeba 6 pokusu naskoči, přodám plyn a padají mi otáčky a stane se, že mi to chcípne. Pak znova nahodím a když se auto víc zahřeje tak je v pohodě, pokud se rozjedu jedu třeba 2 km vypnu auto a zapnu, tak naskočí normálně. Na diagnostice mi ukazálo 3 chyby 1. ABS čidlo 2. čidlo na měření teploty chladící kapaliny. 3.chyba u škrtící klapky. Tak jsem dneska rozebral tu klapku a byla čistá. Když jsem to zandal zpátky bylo to v sámem stavu. a + mám ještě někde prasklej výfuk, takže spotřeba je enormní. Takže už nevím co s tím. Baterka tak je nová od ledna. Olej taky nový.
Děkuji za každou odpověd.
Zapomněl jsem dodat, když jsem dál zpátky škrtící klapku a mám lanko připěvnění na škrtící klapku, nastartoval jsem auto zatáhnul jsem za lanko abych otevřel klapku a auto začalo přidávát otáčky, když jsem ho pustil tak auto furt přidávalo. vypnul jsem motor nastartoval a auto bylo na 1700 otáčka, začal jsem přidávát plyn, tak mi to kolísalo mezi 1500 1700 a po chvílí přidávaní to spadlo zpátky na 900 a zůstalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.