Nejste přihlášen/a.
krystino, doktorům taky kecáte do řemesla? To, že se Vám to nezdá neznamená, že je něco špatně.
Mechanik viděl hl**pou holku a chtěl mít jistotu, že předá auto v naprosto ověřeném stavu a to je potřeba najet více km. To je ta větší jistota, že se závada nebude opakovat a budete spokojená, že se auto opravilo.
Rozhodně nebude v pracovní době najíždět km jen tak a raději využije v běžném provozu tak, jak to děláte i Vy. I tak se snáze závada řeší.
Pokud bylo opraveno, tak by jste měla spíše děkovat a né drž****t.
Mechanik mě nikdy neviděl a nikdy jsme spolu nemluvili! Bylo by fajn, kdybyste to četli alespoň pořádně.. pokud mluvíte o hlouposti, tak se zaměřte na sebe, ani neumíte správně napsat moje jméno. Nic profesionální na tom nebylo, měl se nejprve zeptat a potom konat. Ze 3 dnů byly 3 týdny! Ano, někdy se to protáhne, ale bez jakéhokoli vysvětlení a stále se lživými odpověďmi, které předával majiteli bazaru a ten je předával mně.
Už se k tomu nebudu vyjadřovat, protože mi nestojí za to se rozčilovat nad vámi, kteří o tom nevíte nic víc, než to, co jsem popsala v příspěvku, pořádně nečtete a ještě tady spekulujte o věcech, které s tím absolutně nesouvisí.
Nechápu lidi, kteří tady obhajují najetých 800 km z důvodu ujištění se servisu o opravě závady. Na opravu se podle zákona vztahuje záruka, takže když to diletanti v servisu neumějí opravit, řeší se to podle toho. Samozřejmě, nějaká přiměřená zkušební jízda ano, ale ne, že s tím jedu bez vědomí majitele kolem republiky, abych se ujistil jestli se nerozsvítí pečené kuře, co to je tvl?
Chyba tazatelky je v tom, že nemá předávací protokol, což jak tu někdo psal, každý normální servis dělá, i automobil fotí před převzetím.
To nechápu též, jsem ráda, že tu nejsem za blázna a objeví se tu i někdo, kdo mě konečně chápe. Ten protokol byla chyba, vše proběhlo ústně a předávali jsme si s panem z bazaru jen klíčky. Dělal prostředníka, ale po téhle zkušenosti už to znovu neudělám a všechno budu chtít oficiálně. Jsem zvědavá, jak se k tomu pán zítra vyjádří + i ten mechanik, na kterého si vyžádám číslo nebo si tam dojedu.
Normálně se to nedělá z nedostatku času. Předá se auto bez závady a ať si zákazník zítra přijede, když se to opět rozsvítí. Pak se naštve a opraví zas jinde pro dobrej pocit, že to bude jinak.
Tady mechanik přistoupil zcela profesionálně a taky je za blba.
Mám dva kamarády a když kupovali auto, tak po krátké debatě neměli problém mi ho ponechat na týden, abych přišel na skryté vady a nedostatky. Přitom totální laikové a naopak kvitovali, že mám na takové věci čas a ochotu. Díky tomu jsem třeba přišel i na nahodilé blbnoucí otvírání kufru nebo občasné lupnutí v předku auta. Auto dostali bez vad a byli rádi, že trhnou klíčkem a doveze je bez závady z bodu A do bodu B.
Spíš asi ženám toto nelze vysvětlit. Auto může mít upadlej vejfuk nebo hučící přední ložiska kol a vůbec jim to nepříjde divné a jezdí do úplného rozpadnutí komponent. Běžný jev. Spíše řeší interiér, jak tazatelka.
Pane Gumídku, znám taky takového mechanika, ke kterému se jezdí se závadymi, které jiní nenajdou a neumí najít příčinu.
Gumídku - tady jde ale o tu komunikaci, která mezi námi nebyla. Jsem dost chápavý a tolerantní člověk a je jedno, že jsem žena. To je právě to škatulkování a vytváření genderového stereotypu. Pochopila bych to, že se to protáhlo, že se tam něco stalo, komplikace nebo se na to nemůže jen tak přijít.. ale kdyby se mnou alespoň někdo komunikoval a nevymýšlel si. Ať by to bylo jakkoli, kdyby se mnou mluvili a věděla bych o tom, neřekla bych ani slovo. Takhle se vše dělo za mými zády a ten člověk si tam dělal bůh ví co..
V tom případě se Kristýno omlouvám. Pokud s Vámi neprojednali možnosti a návrhy, které pomohou odstranit závady a fakt, že je potřeba najet 800km tímto stylem, jak se stalo (osobní užití a diagnostika chování vozu), pak je chyba na jejich straně, že si dělali co chtěli bez souhlasu a to je špatné.
Špatná komunikace a buranské jednání se zákazníkem.
Ale už se stalo a boty a písek v interiéru není nic hrozného. Polité sedačky kafem bych nadával víc.
Pokud má mechanik najet 800 km zkušební jízdy, je namístě to zákazníkovi oznámit a domluvit se s ním. nevím, co je na tom nepochopitelného?
Pánové, myslím, že celý problém je v tom, že pokud dám auto do opravy a domluvím se s mechanikem, že pro odhalení závady bude třeba možná najet i několik set kilometrů, tak s tím nebude žádný problém. Buď tam to auto s tímto požadavkem nechám nebo s tím nebudu souhlasit a vezmu ho pryč. Ale pokud nechám auto v servisu, tak se vážení mechanici nezlobte, ale najet bez upozornění zákazníka při identifikaci závady 800 ( nebo 500, to je jedno) kilometrů, je prostě prasárna. V dnešní době jsou mobily, takže když zjistím, že je třeba udělat něco podstatného navíc oproti dohodnutému, tak snad kontaktuji zákazníka,ne? A nebo napsat takovou blbost, že to auto najelo 800 km na brzdě.To jako si děláte z tazatelky srandu ( píšíi to slušně, aby mě náhodou sys nesmázl)? Prostě hájíte nobhajitelné . Dávám na opravy nejen své auto, ale i firemní auta a vždy, když se vyskytne problém ať už časový nebo s identifikací závady, mně kontaktují a domluvíme, jak dál. Všimněte si toho slůvka domluvíme se. A neřešte tady, co odhalí nebo neodhalí schopný či neschopný mechanik. To je momentálně podružné, tady jde o princip. Jediný gumídek uznal, že se někde v komunikaci stala chyba, jinak jste se tady všichni vrhli na mladou holku ( gumídku ).
ajvn
Palec hore, to je nejrozumnější komentář v celém tomhle tragikomickém vláknu. Opravdu kroutím hlavou nad některými "rádci", kterým by vůbec nevadilo, že jim mechanik ve svěřeném autě lítá po světě, aniž to oznámí majiteli, celou tu nehoráznost obhajují a z tazatelky dělají blbku (za podpory místního sys).
Servis zavadu vyresit nedokazal, neznamy automechanik ano.
Treba byl z druheho konce republiky, co vy vite. Za odbornikama se holt obcas musi daleko.
Zrejme tedy ale jednak vedel co dela a jednak tedy asi musel cekat, az se sporadicka zavada projevi.
Zavada se ale neprojevi tak, ze to auto stoji na heveru. Ta se projevi za jizdy.
Co mel tedy podle vas delat jinak?
Mozna byste byla spokojenejsi, kdyby vam to vratit bez najezdu s tim, ze kdyz chcete auto bez zavad, tak si nemate kupovat vrak z Belgie?
Nerozumím, jak servis nedokázal závadu vyřešit? První servis s ní ani nic dělat neměl, jen ji objevil, vyměnil olej apod, tam nic domluveného nebylo, aby opravoval závadu motoru - pouze na ni přišli a nic nedělali, protože to nebylo zatím domluvené s panem z autobazaru, který toto jako skrytou závadu vše má financovat, nic jsme nechtěli dělat aniž by o tom věděl. Mimochodem, "neznámý mechanik" není z konce republiky, ale má servis kousek od autobazaru pána, proto mi tohle přijde jako nesmysl. Ano, auto projet může, ale 800 km je pomalu někam do Polska nahoru k moři nebo s tím otočí 2x Moravu.
Nevím o jakém vraku mluvíte, auto je po prvním majiteli a je staré osm let. Auto stálo dost peněz, pro někoho je hodnota peněz nastavená očividně jinde, než máte vy. Hezký den
Tak za prvé - najeté kilometry servisem nebylo 800 km , ale cca 500 km. Ta druhé si myslím, že i přes absenci příjmového protokolu by bylo férové zavolat a říci na férovku , že pro odhalení problému je třeba namonitorovat delší provoz vozidla a tudíž mechanik použije vozidlo pro? soukromou? jízdu s doplněním paliva - což se stalo. No a za třetí proč tady nechytá "rozumy" Váš přítel který "převezme" řešení "vašeho problému".
Pokud se oprava povedla, tak bych kaslal na nejakou kompenzaci a byl rad, ze je to OK. Alespon mate pouceni pro priste.
...že příště bych to dala do svého servisu kamkoli jinam a ten z bazaru by to zaplatil
Vratte se do reality. Ten z bazaru by Vam zaplatil leda prd a Vy byste se s nim mohla leta handrkovat ci soudit (samozrejme za Vase penize). Pokud Vas tak trapi zbytecne opotrebeni jizdou 800km na aute, co ma najeto 125tis, tak si priste kupte auto nove.
Já vám rozumím. Tady jde ale o ZÁSADNÍ problém a to je ten, že Vy jste mechanikovi auto předal a řekl mu, ať ho zkouší, používá atd. Já mu nic z toho nedovolila, jelikož jsem s ním nemluvila a netušila jsem, co se s autem děje nebo neděje, co s tím dělá a nebo nedělá. Vše se dělo za mými zády, píšu to tu po několikáté. Kdyby to bylo jak píšete Vy, neřeknu ani slovo, ale já jsem mu žádné svolení nedala a ze 3 dnů opravy byly 3 týdny, pokaždé s jinou odpovědí a další lží co tam mění a nemění (vše proběhlo přes prostředníka - pána z bazaru, který zařídil servis). Kdyby se mnou bylo vše vykomunikováno, nic bych sem nepsala.
Jak jsem naposledy psal. Je to špatný přístup vůči zákazníkovi.
Ale co s tím? Už nic. Škoda nulová. Písek se vysaje a botky vyhodí nebo vrátí.
Devoto, ze maly technicak se normalne nedava do servisu, proc jako?
Po mě vždy techničák chtějí a má to svoji logiku, pokud servisman potřebuje auto projet k ověření závady. Ovšem nejvíce mi najeli, pokud si dobře vzpomínám, 12 km.
Co s tím? Vzít předávací protokol, který vám dali při předání vozidla, kde jsou napsané km a jít se jich s tím zeptat proč na konci opravy tam je o 800km víc. Jestli žádný nemáte tak buďte ráda, že vám tam nenechali svítit prázdnou nádrž a nejeli s tím až do Španělska
A zeptala jste se jeho, proč s tím tak hodně jezdil? Třeba Vám to vysvětlí, k oboustrané spokojenosti.
Nevím podrobnosti, ale vím, že mechanik musí vozidlo projet delší cestou, za různých podmínek.
Ano klidně může jezdit dokola, kolem komínu, nebo řekne doma, musím projet vozidlo, odvezu Vás k babičce a zítra pro Vás přijedu.,
Možné je vše, zítra se ho zeptejte, vraťte mu boty a pak nám to napíšete...
No nic není nemožné, neznáme přeci vaše myšlenkové pochody Nebo třeba manžel vezl cizí ( cizí pro vás) děti.
Pane Cukráři, vám je tazatelka nesympatická? Protože ji tady peskujete s prominutím za blbiny. Ale když se do ní navážejí stejně nevybíravě zdejší aktivní rádci, tak to nevidíte nebo si to nuvědomujete a mlčíte. Nestrannost by měla být u moderátora to hlavní. Možná si s některými rádci tykáte, ale dát jim obrazně "za uši", když přestřelí, by snad neměl být problém. Ale pokud je to jen můj dojem, pak se vám omlouvám. Ale to co napsal anonymní "spu" kousek nahoře, je na "přesdržku". A na to nereagujete...
Jestli jste mu to dávala a byl tam dojezd 150 km, tak jste s tím najela ještě 300, ne? Takže nájezd bazaru (nevíte, kolik mechanika) je 500. Je to dost, ale v první řadě byste měla chtít vysvětlení od bazaru.
No a řeknou vám, že museli auto hodně projíždět, aby se případná závada projevila, a je to. Měli by na to sice upozornit předem (nebo ve chvíli, kdy se ta potřeba vyskytne), ale co už...
PS: Boty byste měla vrátit.
Aky servis, taky mechanik a aky mechanik, take spravanie. Slusny servis ma odovzdavaci protokol, kde sa pisu a fotia prejdene km pred a po oprave. Ak je na diagnostiku potrebna dlhsia jazda, urcite sa to nerobi formou rodinneho vyletu.
Vy ziadny papier o kilometroch nemate, cize je len na vas, ci nieco dokazete zjednat s majitelom. Mozete skusit slusnu komunikaciu, ukazat mu tie veci najdene v aute.
Tipuji, že šlo o nějakého garážníka. Ti podobné záležitosti často provozují, buď si s tím výletí sami, nebo to dokonce půjčují jako náhradní auto. Zažil jsem několikrát. Chápu, že vás to štve, pak je asi jediná možnost dát to do autorizáku - i když ,,koncernofky´´ mají celkem nic moc servis, přesto si nikdy nic podobnýho nedovolili - měl jsem služební OII v provedení Tour, takže jsem si těchto servisů užil víc, než by bylo libo. Ale i když naše služebáky mají GPS, vždy provedli maximálně 10-15km zkušební jízdu.
Tiez nechapem tu obhajobu smejda zo servisu. Slusny clovek nepouziva cudziu vec, ked sa majitel nepozera a nezneuziva svoje zamestnanie na sukromne ciele. Ako by ste sa pozerali na situaciu, ak by autom nabural 300km daleko od servisu a bola by to totalna skoda? Alebo by auto pouzil na pachanie trestnej cinnosti, napr siel na nom 300km daleko, tam vykradol obchod a vratil sa domov, pricom policia by pochopitelne sla v prvom rade za majitelom?
Je to velmi proste, ak na detekciu zavady potrebuje 800km jazdit, musi mat vopred suhlas od zakaznika.
To iste : date do servisu priklepovu vrtacku, opravar tam vymeni vypinac za 100 CZK a potom cely tyzden maka na svojom dome, vrtacka sa 2 dni po oprave rozsype zakaznikovi. Pardon sefko, opotrebovanie materialu".
Vážená srovnejte si co vlastně chcete! Píšete , že jset byla několikrát v ervisech a NIC nevyřešili! Pak jste dalz bazaristovi ať nechá odstranit závadu jako "záruční" -kolik jste předtím za neopravu zaplatile jste nepsal, ani kolik za skutečnou opravu kdy mechanik s autem jezdil aby našel a pak odstranil závadu.stalo se to takl? Dl vašeho popisu ano . Takl se prosím srovnějte a začněte používat mozek-mohli se na odstranění závady vykašlat a auto vráti s nájezdem třeba jen 10km a vríti že závadu nenašli. a nechat si ještě zaplatit!
Takovým lidem je pak radost snažit se poradit když něchtěji slyšet jak to je a le jen to co chtějí oni sami!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.