Nejste přihlášen/a.
Prosím vás,
co by mohl být za problém, vyhodili me na STK.
Na emisich je problém s připojením přes OBD. Castecne nadějně proběhne připojení ale hned "spadne" proto nelze zmerit emise
Zkoušel to několikrát, ale porád stejné.
Nemáte někdo podobnou zkušnost?
děkuji
Tak vy chodte a vyhoďte toho technika, pochybujem,že Daewo z roku 2003 bude mať can zbernicu,aby mu to zmeralo emisie. Mimochodom emisie sa merajú tie čo vychádzáju z výfuku a nie to čo napíše riadiaca jednotka.
prý nyní, vsechny vozy. které mají OBD zásuvku, se musí napíchnout a čerpat informace z ŘJ
tohleto mi bylo oznámeno
Všechny ve standardu EOBD což je OBDII
Felicie s OBD I tam nejsou a tedy pro ty to neplatí. Pro příklad.
Fabia I už od Euro 3 jsou EOBD a pro ty to platí.
Stále mám Felicii MPi a nikdy mi OBD zásuvku nepřipojovali. Proč asi.
Protože Felicie MPi je Euro2 a není EOBD.
Já jsem z oboru a na STK jezdím i s jinýma autama.
... možná i s celým náklaďákem
Mimochodem P0188 je kód pro OBD II. Ale zedník, kterej nerozezná OBD1 a OBD2 nemá cenu řešit .
Favorit má taky OBD. Zásuvku má za nádobkou s aktivním uhlím. Taky se nenapichuje byť je to monotronic.
Je OBD1.
Ale je vtipné, jak se nějaký hlupák furt hádá.
Starý BMW má 20ti pin diagnostickou kulatou přípojku. Na ME mají na všechna auta redukce?
Ne, mají jen EOBD standart.
Berlingo 2 je vyrobeno od roku 2008 a spadá do EOBD, proto máš protokol
Můžou být i jen zaoxidované kontakty v zásuvce OBD.
Pokud máš nějakou čtečku kódů, tak zkus zásuvku vystříakt kontoxem, nebo jějakým přípravkem na čištění kontaktů, a někoikrát zasuň a vytáhni zástrčku. Potom zkus, jestli se připojí k řídíci jednotce.
Nebo požádej kamaráda, který čtečku nebo diagnostiku má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.