Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jezdila jsem denně mým autíčkem Hyundai Getz, ale teď jsem si koupila nové, jsou to 3 týdny cca auto stojí venku na trávě. Chtěla jsem ho projet, ale nestartuje. Baterka jo OK, startér točí, ale nechytne to. Při startování to vydává pískavý zvuk, je možné že zarezly řemenice? Nebo je nějaká věc co můžu zkusit než půjde auto do servisu? Předem děkuji za odpovědi.
Servis. Jinak kouzelny dotaz. Dozvime se, s jakym autickem jste jezdila drive, coz je pro posouzeni problemu velice prinosna vec, ale ne s jakym mate problem...
Ok, asi jsem to nenapsala nejlépe, z důvodu koupě nového auta můj Getz stál a teď nestartuje, Lepší? :D
Spíš taková poznámka: Od roku 2001 do roku 2011 má Getz 12 typů motorizací- 8xbenzin a 4xnafta, bylo by tedy dobré napsat, o jaký typ motoru se ve tvém autě jedná a rok výroby, občas se něco vylepšuje a to co funguje/pasuje do auta z roku 2001 nemusí pasovat do toho z roku 2011.. Pokud má někdo známý/příbuzný diagnostiku, ať to napíchne, co to ukáže, podle toho se postupuje dál. Všeobecně závady dělíme na: palivo a elektriku/elektroniku. Palivo: zkouší se, jestli jde až do "motoru"(přesněji do válců) a jestli má požadovaný tlak před "motorem". Elektrika/elektronika většinou se mění díly jako např. čidla, řídící jednotky, relé, pojistky, baterie apod. a kontrolují se kabeláže+spoje v konektorech, měří napětí na čidlech. Je toho víc, těsnosti spojů trubek, hadic..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.