Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní díl podle vin kodu

Od: milan7 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Jak mám zjistit náhradní díl podle vin kodu z technického prukazu? Příklad Hundai I10 palivové čerpadlo? Jak postupovat? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x
To netuším, ale napíšu návod jak to dělám a ještě se nestalo, že by to nepasovalo.
Otevřu stránky Auto-Kelly, naklikam tam své auto, vyberu díl, který potřebuji, zkopírují jeho kód, který vložím do vyhledávače na Heurece. Seřadím od nejlevnějšího, zkontroluji, že to je fakt ono v 99% ano, objednám a montuji na auto.
VIN k ničemu nepotřebuji...
VIN je potřeba JEN v případě, když zadá konkrétní typ a model auta a i přesto je u některých dílů více variant. Jinak není VIN potřeba.

hodnocení

0x

Jednoduše-pokud v kamenné prodejně-dáte (Když nevím, jakože vždy vím OEM kód) sdělím:"potřebuji dopravní palivové čerpadlo na hjůndíka i10 vin abdcdt 123654...

Pokud u eshopu díly přímo na daný typ jsem kupoval zde : https://autozet.cz , kde jsem vždy i když jsem bral dle OEM kódu zadal i VIN kód .kdy ještě prodejce prov+ěří správnost dle požadavků výrobce auta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]