Zdravím, mám dotaz ohledně auta GOLF 7, 2.0 GTD automat. Psal jsem tady zpětné už ohledně výměny oleje, protože jsem koupil auto a nebyl měněn olej při 120tkm, teď mám 177tkm už .. Rozsvítil se mi žlutý trojúhelník s vykřičníkem a něco o servisu a poloze P. Trojúhelník po chvíli zmizí ale. Nemáte někdo zkušenosti co to muže být? Nebude už to informace že to fakt chce vyměnit olej? Nebo jsem se dočetl něco s mechatronikou..
Myslíte olej v automat.převodovce? Nebo v motoru měl být měněn při 120tis a teď je tam 177tis? To snad nee..
michaal
Ano , myslel jsem v převodovce. Rozsvítí se to jen občas při rozjezdu ale pak to zase zhasne. Žádné vlastnosti negativní na autě nepoznávám. Řadí to dobře, necuká, nic ..
glyx
Na Transporteru se nám neco podobného rozsvecovalo při špatném kontaktu na voliči převodovky. ALE, je důležitá přesná hláška. "něco o servisu a poloze P" je silně nekonkrétní.
Takže při 120k km měl být měněn olej, ale proč to dělat a nenajet dalších 57 tisíc než se rozsvítí nějaká kontrolka? Co to může být z popisu nepoznám, ale asi už se něco rozbilo takže olej už nemá cenu měnit, protože bude možná levnější vyměnit celé auto Jinak se to chová ještě normálně nebo se kromě kontrolky změnilo i něco dalšího?
michaal
Myslím v převodovce, asi jsem se špatně vyjádřil. Neee, jen občas při nastartování a rozjetí se rozsvítí a pak to zase zhasne. Když najedu v autě v radiu do nabídky ohledně závad tak mi to ani žádnou nenapíše.
mathew
Možná by nebylo na škodu ten olej vyměnit dokud to řadí. Když se to připojí na diagnostiku tak to něco určitě napíše, když svítí kontrolka. Pokud ne tak stojí za houby diagnostika nebo obsluha.
michaal
V neděli se to jede napíchnout a vyměnit i ten olej, teď jsem volal s někým a ten mi říkal že muže klidně i blbnout spínač na řadičce při poloze když je na Péčku .. Tak uvidíme co nám z toho vyjde ale děkuji za pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.