Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpojení centrálu u O1

Od: berger® odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, nemá někdo nějaký nápad, jak zrušit jednoduše centrál u jedničkové octávky? Je tam domršená elektrika (nemyslím tramvaj), auto se nahodile podle vlastní nálady odemyká a zamyká, klidně i dvakrát za vteřinu, což je poněkud otravné. Při řešení jiných problémů jsem odpojil konektory na zadních dveřích, přední a páté si dělají, co chtějí. Cvičně jsem vyhodil pojistku centrálu, kupodivu bez efektu. Zamyká se to a odemyká i při vyhození všech "malých" pojistek před řidičem...:(

doplněno 22.09.23 19:51:

Tak fajn, vlezl jsem do pátých dveří a odstřelil přes ten konektor zamykání. Teď už blbnou jen spolujezdcovy dveře, tam se mi lézt nechce, s tím se už dá žít. Dík.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokud odpojiš konektory i předních dveří tak si bez centralu
Pokud odpojiš konektor ve dveřích z řj stahovaní okna tak si bez centrálu
U obou možností si i bez stahování oken
Já bych při otevřeném centralu v obou dveřích odpojil na konektoru řj stahování oken červenožlutý drát napají centrál v daných dveřích a zároveň napájí i nastavení zrcátek stahování oken zústává funkční
Jinak to neustali zamykání a odmykání dělá bud samotnej zámek kde na desce plošného spoje sou studeňáky hlavně u konektoru nebo rozlámaný fabky ve dveřích kdy fabka nearetuje plastovou vačku kera spíná mikrospínače pro zamknutí a odemknutí ta si tam poskakuje jak chce a dělá to bordel
hodnocení

No, o stahování oken bych přišel nerad. OK, zkusím odpojit červenožlutý. Jak to je v těch pátých dveřích?

V 5 tych dveřích je dvoudrátovej motorek stačí ho odpojit z konektoru a hotovo

hodnocení

2x

Tak sundej tapec a odpoj přímo zámek. Stačí přední dveře L a P.

doplněno 20.09.23 21:16:

Co pojistka číslo 6 hodnota 5A?

fuse-box.info/...

doplněno 20.09.23 21:16:

Je tam origo centrál nebo dodělávanej?

hodnocení

Origo - netuším, já tu káru koupil za hubičku před pár lety, dotažená z Itálie. Celkem šlape, jen v elektrice je binec. Pod ty tapecy se mi moc lézt nechce. Pojistku 6 jsem vyhodil, to byl první pokus, nulový efekt. Vlastně podezírám ty pátý dveře, tam se dějí šílený věci - nejdou couvačky, třetí brzdový, když sešlápnu brzdu, rožne se kontrolka ohřevu zadního okna...*smich*

To hoď ze skály :)

Neorigo jednotka centrálu může mít pojistku kdekoliv. Proto možná nereaguje ta v té origo pozici.

v tech 5tych dveřích budou dolámaný dráty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]