Zdravím, trápí mě na autě hlučné kladky. Mám tichý benzínový motor a vždy ho přehluší kladky nevím přesně jestli volnoběžka altíku, klimakompresor nebo vodící kladky. Už jsem použil sprej na klínové řemeny ale bez úspěchu. Chci teď striknout WDčko do kladek a altíku. Myslíte že to pomůže?
Nic bych tam nestříkal, protože to rozředí tuk a ložiska budou ještě hlučnější. Nejdřív je potřeba zjistit, co způsobuje hluk. Pro ten účel se vyrábějí servisní stetoskopy. Dobře poslouží i dřevěná tyčka.
Nepomúže Bordel většinou dělá napínací kladka dražkovýho řemenu ta de sundat rozebrat Pokud ma na ložiskách gumový krytky tak ty vyloupnout lozisko vymejt třeba čističem brzd a nově namazat Pokud byto ložisko bylo v haji tak vyměnit celou kladku
zam
Měli jsme vadný ložisko v řemenici klimakompresoru.Byl to pěkný rambajs.U ložisek je nejlepší je vyměnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.