Nejste přihlášen/a.
Vypadá to sice jako foceno kalkulačkou od lstivého Asiata - nicméně bych řekl že jde o dvojici notoricky známých H4
- tedy žárovek do předních světlometů
Takhle to vypadá, když to někdo vyfotí foťákem
Ano, Škodná tyto žárovky používala už na legendárních Š100 . Ale není třeba to vyhazovat, třeba můj minulý služebák Peugeot Partner měl přesně tyto žárovky, stejně jako mnoho dalších typů i současných aut. Jen to nechytejte za tu skleňenou baňku, jedině za kovovou část. Je to halogena, takže otisky prstů to zničí - pokud se to neumeje např lihem
Ona se dělala poměrně dlouho, ty první leta měla stoprocentně obyčejnou dvouvláknovou žárovku, ovšem po modernizaci, která se navenek projevila hlavně Bomoro klikami (zapuštěné ve dveřích) tam už byly H4
ovšem - za socíku se improvizovalo a vylepšovalo kdeco, takže na té naší rodinné byl třeba volant ze 105ky, kde šlo jistě o kutilský zlepšovák. Ale na ty H4 si vzpomínám dobře, protože se mi líbil ten systém, kdy se jednoduše otočila parabola okolo středového čepu a žárovka se přehodila. Jak jsem na tuhle fičuru vzpomínal, když jsem jezdil služební Astrou, kde ,,němečtí soudruzi ´´ zase udělali chybu a výměna přední žárovky byl úkol tak pro Saxanu - přes malinký dvířka v podběhu předního kola
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.