Nejste přihlášen/a.
Jestli to má být modrá,tak asi některá z řady 5xxx.Vytisknout kvalitně barevně a jít porovnávat.Za ty roky ta barva asi bude vybledlá - pokud je teda původní.
Tak to tě moc asi nepotěším.
Lakovali se totiž takové dva odstíny. A pro laiky naprosto totožné. Jen při výměně dílů karoserie poznáš jiný odstín.
4710 Modř královská II
4690 Modř královská I
Ale která to je, že... Možná podle roku 93 to bude 4690...
V kufru kód není, ale ve starém techničáku se psával. V novém už ne...
Ten vejfuk z Felicie je hnus. Hezčí je Favoriťáckej. Míň trčí a má krásně zapertlovanou koncovku. Né ostře řízlou trubku s vyhrdlením ![]()
gumidek: taky tě nepotěším -budu mít čas až v noci,ale naskenuji klidně a dodám ,že se neuváděla barva v technickém průkazu ani v roce 1964 (ČZ 175 typ 450) ani v 1970( Škoda 110L.Ti oskenuji klidně všechny stránky technických průkazů ale o barvě ani písmenko.Nemašel jsem ani u Fiat Tipo r.88..
Jaká je doba,aby se mohl stát TP starým TP?
Já to tam měl.
Nemusíme si honit triko skeny. Já píšu vlastní zkušenost. Ty taky. ![]()
Úřad od úřadu, může bejt to i to.
@mnd: Svisle vlevo, dopsane na stroji. Rekl bych, ze to bude zalezitost pouze "predtistenych" TP na Skodovky z te doby.
Aháááá.Tak já to na nich nemám
.Tak ano - někdo má někdo nemá.Jsem si té boční lišty všiml až po upozornění.Motorka se narodila 64 auto 70 a tam to není.Fáva 90 a tam to je - k čemu to bylo dobrý to tam psát? Snad posametová buzerace ve stylu změníme všechno?
PS: Jsem se kouknul na F..Mondeo a ten to tam má taky na té ,,nové,,rozkládací,,plachtě.,,.Tak pardon.
@mnd: Netreba ve vsem hledat buzeraci ci negativa. Je to prachobycejne usnadneni prace a "automatizace". Tak jako drive byly "predtistene" TP a rucne propiskou se doplnoval pouze rok vyroby (casto jen posledni cislice) a vyrobni cisla (ram+motor), tak zde se to doplnilo strojove vcetne barvy. V jakem roce zacla povinnost uvadet barvu vozidla nevim, driv se proste nikde v TP neuvadela. U "zapadnich" vozu zase byvalo zvykem, ze mely stitek s presnym odstinem barvy nekde na karoserii. Konkretne u Fiata z 80. let prodpokladam mala stribrna samolepka na hrane 5. dveri.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.