Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dsg - Golf 7

Od: michaal odpovědí: 1 změna:
Zdravím, chci se zeptat .. Koupil jsem Golfa 7 GTD, procházím historií a všiml jsem si že olej v převodovce byl měněn při 60k, tudíž 2 měl být kolem 120k, ale v historii nic není, ani žádná prohlídka až při 150 a to meneno nebylo .. Teď to má 177k, myslíte že je možný přejet olej v převodovce o nějakých 120k? Motorově mi to přijde v pořádku, neřve to, jede to, neškube to, řadí to hezky .. Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Interval je 60 tisíc, ale když se překročí, tak to neznamená automaticky žádnou tragédii.
Spíš záleží, jak se s tím jezdilo (otěr spojek). Jiné opotřebení je v městském provozu a jiné na dálnici. Předpokládám, že je řeč o šestikvaltu s mokrými spojkami.
Pokud to řadí dobře a nijak neškube, tak bych se toho nebál, ale co nejdříve nechal olej vyměnit.
Já kupoval auto s 230 tisíci a v servisce mám olej v 60 a 120, ve 180 už ne a netuším, jestli byl měněn nebo ne, každopádně doklad o tom žádný nemám. Řadilo to úplně v pohodě, ale olej jsem samozřejmě vyměnit nechal.
Myslím že plno lidí ani netuší, že je ten olej potřeba měnit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]