Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem Malotraktor domácí výroby ale má špatné brzdy, takže potřebuji sehnat nové jen nevím z čeho přesně je náprava a brzdy? Je to stará Octavia? 1203? Děkuji předem za rady
Ano je to zlomené, problém je že předchozí majitel to chtěl předělat na kotoučové brzdu ale nedodělal to, takže na jedné straně je kotoučová přes nějaké podložky, původní šrouby na uchycení jsou v pořádku takže by neměl být problém tam dát originální jen je sehnat. Takže potřebuji sehnat celé bubny nové a předělat nejlépe na hydraulické brzdy, ty lankové se mi moc nezdají.
Tak já tipuji že náprava je z nějakého ARA nebo GAZ ale zkracovaná a náboje , brzdy... ze staré oktávky
for-veteran.eu/... a jelikož to někdo začal předělávat takže tam bude potřeba hodně věcí nových -třeba ten štít určitě do původního stavu nedáte a jestli se to vyplatí? pragos.cz/...
Pokud budu uvazovat, ze kola "patri" k brzdam/bubnum (coz technicky dava smysl, respektive opak smysl nedava), tak bych octavii vyloucil, ta mela kola 15´´. 16´´ mel treba Tudor, 1200, 1201 apod. Ty ale vypadaly uplne jinak. Kazdopadne kdyby tazatel konecne zmeril roztec, tak by celou diskuzi ponekud usnadnil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.