Nejste přihlášen/a.
Zdravím, protože na toto téma je internet plý rozporuplných odpovědí, chci se zeptat na názor místních:
Je možné na přívěsném vozíku na převoz lodí vozit i jiný náklad? Konkrétně velkou krabici, co by mohla vypadat jako karavan, ale byla by ve skutečnosti nákladem, demontovatelným z vozíku?
Je nutné ho poutat popruhy, aby to opravdu bylo viditelně demontovatelné, nebo to mohu spojit nějakým třmenem co se dá s nářadím rozebrat?
Děkuji za názory a odpověď,
Petr
3x
Tady bude také dost rozporuplných odpovědí - protože si nedokáží všichni představit podle vašeho popisu (bez fotek a konkrétních dat), co máte vlastně v úmyslu.
doplněno 15.09.23 11:29:
za mne - neprojde kontrolou ani PČR ani TK ...
3x
Přiznám se, že nevidím jediný důvod zákazu přepravovat jinou věc, nežli loď na tomto vozíku.
Asi bych musel vidět zadní stranu techničáku a poznámky dole, co je tam uvedeno.
doplněno 15.09.23 11:16:
Postavit, připevnit, uvázat karavanovou nástavbu na přívěsu na lodě, to určitě neprojde první kontrolou, natož technickou kontrolou.
Děkuji za reakce. No tak přívěs jsem myslel třeba ten v příloze, akorát bych jej částečně odstrojil, aby mi vznikla rovná plocha na to bednu, podobně jako na druhém obrázku. Akorát ten odkazovaný minikaravan je v korbě přívěsu, což z něj opticky dělá "lepší náklad", to moje řešení by mohlo poutat víc pozornosti a dokazování, že se opravdu jedná o náklad a že to není napevno...
Jinak prave z duvodu toho ze to je naklad, tak to na technickou sundam…
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.