Nejste přihlášen/a.
Zdravím, protože na toto téma je internet plý rozporuplných odpovědí, chci se zeptat na názor místních:
Je možné na přívěsném vozíku na převoz lodí vozit i jiný náklad? Konkrétně velkou krabici, co by mohla vypadat jako karavan, ale byla by ve skutečnosti nákladem, demontovatelným z vozíku?
Je nutné ho poutat popruhy, aby to opravdu bylo viditelně demontovatelné, nebo to mohu spojit nějakým třmenem co se dá s nářadím rozebrat?
Děkuji za názory a odpověď,
Petr
Tady bude také dost rozporuplných odpovědí - protože si nedokáží všichni představit podle vašeho popisu (bez fotek a konkrétních dat), co máte vlastně v úmyslu.
za mne - neprojde kontrolou ani PČR ani TK ...
Přiznám se, že nevidím jediný důvod zákazu přepravovat jinou věc, nežli loď na tomto vozíku.
Asi bych musel vidět zadní stranu techničáku a poznámky dole, co je tam uvedeno.
Postavit, připevnit, uvázat karavanovou nástavbu na přívěsu na lodě, to určitě neprojde první kontrolou, natož technickou kontrolou.
Děkuji za reakce. No tak přívěs jsem myslel třeba ten v příloze, akorát bych jej částečně odstrojil, aby mi vznikla rovná plocha na to bednu, podobně jako na druhém obrázku. Akorát ten odkazovaný minikaravan je v korbě přívěsu, což z něj opticky dělá "lepší náklad", to moje řešení by mohlo poutat víc pozornosti a dokazování, že se opravdu jedná o náklad a že to není napevno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.