Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo opraví levou páčku pod volantem Peugeot 206 v Brně, případně okolí Brna

Od: fred odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, začala mi po 20ti letech /ujeto pouze 60tis.km/ zlobit levápáčka pod volantem Peugeotu 206, r.v. 2003. Při přepnutí tlumeného-potkávacího světla na dálkové se mi po pár vteřinách vrací světla na tlumená-potkávací. Abych udržel dálková,musím páčku držet a to není komfortní. Zjistil jsem, že lze páčku opravit, demontovat sám to nebudu, ikdyž jsem zhlédl návod. Opravář někde v Čechách opravuje, ale je třeba přijet, nebo zaslat poštou, ale to je vlastní demontáž a montáž.

Prosím, kdo by věděl, případně znal někoho, kdo se tímto zabývá, ale pouze v Brně nebo okolí. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

autoelektronikabrno.cz/...

doplněno 13.09.23 23:20:

cca 100km od Brna je moc?

dilynapeugeoty.cz/...

hodnocení

1x

Po opravě torto většinou funguje odpár měsíců, max rok. Pokud zbytek auta stojí za to, tak dp koupit novou !tedy pokud už není com (či jak se to nazývá) =spojená levá světla+pravá stěrače případně ještě tempomat a ovládání ar

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]