Nejste přihlášen/a.
Ano, může. Depozit (správně vyřazení vozidla z provozu) není v tomto smyslu právní krok, nemění se majitel ani provozovatel vozidla.
že mohou automobil využívat oba majitele stejně
jeden jede s autem do Chorvatska a ten druhý ho využije jak?
Věřte panu Satamovi...
Přesně tak, jak říká @milancukrar. Prostě dnes pojedeš autem do Chorvatska ty, za týden zase manželka. Tak vypadá v praxi zákon, že mohou automobil využívat oba majitele stejně.
On totiž opačný výklad by mohl znamenat, že jeden bez druhého to auto nesmíte použít, jedině spolu
§ 12
Vyřazení silničního vozidla z provozu
(1) Obecní úřad obce s rozšířenou působností vyřadí silniční vozidlo z provozu
a) na základě žádosti vlastníka silničního vozidla, nebo
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SJM si vyřešte doma, mimo přepážku, ten, kdo je v TP uveden jako vlastník ten může auto vyřadit z provozu
Ano může! Taky jsem vyřadil Naše vozidlo z provozu a nic se nedělo, posléze jsem provedl zánik a taky nikdo nechtěl souhlas manželky ! Rodinné vztahy v (normální rodině) na registru vůbec nehrají roli,
Pokud by toto chtěl provést manželka=MUSÍ mít ode mne PM!
Jardo,
že s tím.nesmim.nic dělat
ale to je nesmysl, nebo jste to špatně pochopil, co Vám chtěl sdělit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.