Nejste přihlášen/a.
Veľmi dobrý je transformátorový olej,ten sa teplom prechádza do plynného stavu a rozchádza sa po celom priestore dutín.
@doutnak: Staci drobny tukanec/spadnuti z heveru,kdy se udela dulek do prahu, sklouznuti do skarpy v zime, ci nejake lokalni misto koroze vlivem ne uplne dobre konstrukce (typicky vice plechu pres sebe). Neexistuje 100% ochrana, at to napajcujete cimkoliv a svarovani ci jen oprava laku na opiskovanem prahu je pak nocni mura...
Ale at si to kazdy napatla cim chce, klidne i olejem. Normalni clovek to udela tak, jak pise @gumidek (vosk k tomu urceny a pravidelne opakovat). Kdyz vim, ze auto casto trapim v bordelu, tak klidne co 2roky, kdyz najedu "par" km rocne, tak treba 1x za 5let a musi to vydrzet az do "technickeho zastarani" auta. Pokud auto obcas myju a udrzuju, tak se pod nej ohnu a hned vidim, zda je potreba neco resit nebo ne a nemusim tam lit olej a podobne praseciny. Tyto "konzervace" aut do mastne koule jsou prezitky dob minulych.
k2,to,že je niečo staré neznamená,že je to zlé. Že prežitok doby,len hlupák vyhadzuje staré veci,ktoré funguju.
@slavco31: Tak sup sup sbirat vyjety olej, aby bylo cim natirat plot. To taky funguje krasne, tak za hlupaka nebudete.
Přesně stejný zkušenosti! Černý nátěry k ničemu, tam kdy byla rez je znova a loupe se to. Navíc to rezne pod tou barvou. Podobně dutinový vosky, co jsem vyzkoušel, tak to časem vytvrdne a odpadne. Dlouho jsem hledal a asi před dvěma lety na YT našel XCP Rust Blocker. Jak jsem zjistil, tak se to dost používá v Brittánii na letadla a lodě a píšou o tom tamní motorkářský servery. Prodává se to dokonce i u nás. Já XCP používám třetí rok a teď hodlám podvozek stříknout potřetí. Používám taky na dutiny. Za mě dobrý. Co bylo zrzavý zčernalo a udělala se na plechu něco jako žvejkačka. Hlavně to pod tím nerezne! Ale musí se to každý rok stříknout, což není problém. Stačí vlastně litr na rok včetně dutin. Respektive míň, protože na místech kam přímo nestříká sajrajt od kol to drží slušně. Mám i sprej a cákám to všude kolem baráku na cokoliv rezavýho. Takhle mi už druhý rok drží obyčejná zámková vložka na vrátkách - ta vstva tam je pořád. Vložka byla původně zrezlá.
Dělal jsem soukromě 3 auta, po zkušenostech doporučuji jen výrobky značky Bilt Hamber, ty jsou bez zápachu! Žádný jetý olej, tlumex, underbody, resistin apod. smrady. Můj postup:
dutiny: antikorozní vosk Bilt Hamber Dynax S50 (je tmavě hnědý, stačí jeden sprej na celé auto, nutno dokoupit hadičku Injection Lance zvlášť)
nátěr pro části podvozku s již existující korozí: Bilt Hamber Hydrate 80 (stačí přejet meděnným kartáčem a pak natřít 2x v rozmezí 30min. vsákne se dovnitř koroze)
nátěr na podvozek: antikorozní vosk Bilt Hamber Dynax-UC (je průhledný, tzn. celou dobu pak vidíte stav pod tím nátěrem!)
oplach podvozku po zimě: Bilt Hamber Atom-Mac (ředí se vodou, vydrží opravdu dlouho)
Ceny jsou vyšší, ale stojí to za to.
Když už se to tu řeší. Nemá někdo zkušenost s XCP Rust Blocker? Já teď koupil v nejbližší době stříknu. V čr se moc nepoužívá ale v anglii dost a testy na yt byli taky dobrý. Třeba někdo ze zdejších rádců bude mít zkušenosti s nějakými výsledky protože já něco budu vědět až příští rok a to stejně člověk pořádně nic nezjistí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.