Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mam moznost koupit pekne auto za relativne dobrou cenu, motorove to je spicka a po servisni strance je vse v poradku (zkontrolovano servisakem). Najezd je ovsem 280 000 km. Je ted i po rozvodech a vsem. Ale ten najezd me trapi. Je to uz prilis nebo to je stale v poradku?
Na dvou autech, pro zajímavost opovrhovaných rumunských Daciích, jsem měl 420 tis. km, jedno jsem zbořil - totálka - a jedno šlo do světa, další Dacie šla do světa s 270 tis. km, další s 240 tis. km dosud vlastním a nejnovější se 140 tis. km má manželka. S žádným nebyly vážnější problémy. Není to jen o nájezdu, ale i o podmínkách, ve kterých bylo auto provozováno, o dobrém servisu a dalších faktorech. Můžete koupit zmiňované auto a třeba vám bez problémů vydrží dalších 200 tis. km, na druhé straně můžete koupit krásnou ojetinu se 100 tis. km, dobrou historií a po dalších 10 tis. km se vám může totálně rozsypat.
Konečné rozhodnutí je jen a jen na vás, spolehlivě poradit vám neumí NIKDO!
Jen dodám: Všechna zmíněná auta jezdila celou dobu na LPG. Které údajně "ničí motor"
2x Renault 1.6 8V , 62kW, 2x Renault 1.2 16V, 55kW a 1x Nissan 1.6 SCe 16V 75kW.
Systém 4x STAG a 1x Landi Renzo 1.2 55kW z výroby.
Ďáblíku, kolik jsi těch Octávií 1.6 benzín měl? Nebo o kolika spolehlivě víš, že po 200 tis. km byly na GO motoru? Mám úplně jiné zkušenosti, i když ne s koncernem. Ono totiž nejvíce záleží na spojovacím článku mezi volantem, sedačkou a pedály, víš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.